NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF4780w

See WiFi- ja võrguvalmidusega mustvalge multifunktsionaalne laserprinter on nii kodust kui kontorist lihtasti ligipääsetav. Kiire, lihtsasti kasutatav ja energiasäästlik – tegemist on ideaalse tootlikkust suurendava seadmega.

• WiFi- ja võrguvalmidusega mustvalge multifunktsionaalne laserseade
• Intuitiivne kallutatav juhtpaneel ja vedelkristallekraan
• Kiire printimine ja kopeerimine: 23 lk/min
• Säästke selle turu parimal tasemel energiasäästlikkuse abil nii aega kui ka raha
• Stiilne ja kompaktne disain
• Vaikne režiim
• Kiire esimene väljatrükk

WiFi-ühendus hõlpsaks jagamiseks

See WiFi- ja võrguvalmidusega kõik ühes mustvalge multifunktsionaalne laserprinter sobib ideaalselt väikekontoris jagamiseks – segaduse- ja juhtmevabalt. Professionaalne ja kvaliteetne printer, skanner, koopia- ja faksimasin on tootlikkuse suurendamiseks sujuvalt ühendatav.

Tootlikkuse tõstja

Seadmel MF4780w, mis on isegi algajale lihtne kasutada, on mitmekülgne kallutatav ekraan, mida saate oma tööviisi järgi sättida. Töölaual kasutades saab paneeli seada vertikaalseks, või kui teile meeldib töötada seadme kohal püsti seistes, siis suunaga ülespoole. Suur vedelkristallekraan näitab teile vajalikku teavet silmapilkselt. Tõhususe suurendamiseks on skannimise ja kopeerimise töövoogu lihtne seadistada, kasutades selleks ühepuuteklahve, et saata skannid failidesse või säästa paberit, kopeerides mitu kujutist ühele leheküljele.

Kiire printimine ja kopeerimine

Tänu mustvalge laserprintimise ja kopeerimise kiirusele 23 lk/min ei pea seadmest väljatulevate dokumentide järgi ootama. Täiustatud lahutus 1200 x 600 dpi tagab professionaalse välimusega dokumendid, millel on selged üksikasjad, sealhulgas terav tekst ja ühtlased kujutised.

Säästke aega ja raha

Turu parimal tasemel energiasäästlikkus aitab vähendada energiatarvet ja -kulusid ilma jõudlust mõjutamata. Tüüpiline elektritarve (TEC) on oma klassi üks madalamaid – seade tarbib puhkerežiimis vaid 1,4 W, vähendades oma keskkonnamõju.

Stiilne ja kompaktne

Stiilse ja moodsa välimusega MF4780w sobib igasse kontorikeskkonda. Juhtmevaba ühendusega seade võtab tänu stiilsele ja kompaktsele disainile töölaual vähe ruumi ja mahub praktiliselt kõikjale.

Vaikne režiim

Selleks, et mis tahes kiires keskkonnas vaiksemalt töötada, tekitab vaikne režiim printimisel vähem müra ja te saate segamatult tööle keskenduda.

Kiire esimene väljatrükk

Dokumentide järele ei pea ootama, kuna Canoni kiire esimese väljatrüki tehnoloogia tagab, et seade prindib puhkerežiimist väljudes kiiresti.

Kõik-ühes-kassett

Kõik-ühes-kassett tagab hooldustöödeta kasutuse ja suurendab usaldusväärsust. Asendage Canoni laserprinteri originaalkassette (sisaldavad toonerit, trumlit ja puhastusseadmeid) vaid sekunditega ja teie multifunktsionaalne seade on sama hästi kui uus. Kassetid vähendavad kulutarvikuid ja neid saab hõlpsalt ringlusse võtta.