NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF4890dw

See WiFi- ja võrguvalmidusega kompaktne mustvalge multifunktsionaalne laserprinter sobib ideaalselt kodus või kontoris jagamiseks. Kasutajasõbralikkus ning automaatne kahepoolne printimine, kopeerimine ja skannimine tõstab tootlikkust.

• WiFi- ja võrguvalmidusega mustvalge multifunktsionaalne laserseade
• Mustvalge laserprintimise ja kopeerimise kiirus 25 lk/min
• Automaatne kahepoolne printimine, kopeerimine ja skannimine
• Kallutatav ekraan ning ühepuuteklahvid
• Turu parimal tasemel energiasäästlikkus aitab säästa nii aega kui ka raha
• Vaikne režiim

Parem ühilduvus lihtsamaks jagamiseks

See kompaktne ja stiilne mustvalge multifunktsionaalne seade sobib ideaalselt nüüdisaegsesse kontorisse, pakkudes kõik ühes professionaalse ja kvaliteetse printeri, skanneri, koopia- ja faksimasina mugavusi, kus kõik funktsioonid on loodud sujuvalt koos töötama. WiFi- ja võrguvalmidega seadme tootlikkust suurendavad funktsioonid hõlmavad kodus või kontoris lihtsat jagamist ning kasutajasõbralikku võrguskannimist otse arvutisse. Seda on lihtne juhtmevabasse võrku ühendada ning ruumisäästlik disain võimaldab seda praktiliselt kõikjale paigutada.

Kiire ja kvaliteetne tulemus

Ei ole vaja oodata oluliste professionaalse välimusega dokumentide järel, kuna mustvalge laserprintimise ja kopeerimise kiirus on 25 lk/min. Erakordselt kõrge täiustatud lahutus 1200 x 600 dpi tagab muljetavaldavate üksikasjadega dokumendid, millel on terav tekst ja ühtlastes halltoonides joonised.

Säästke paberit ja aega

50-leheline kahepoolne automaatne dokumendisöötur võimaldab kahepoolseid koopiaid ja skanne teha. See tõstab teie tootlikkust, kuna kahepoolseid dokumente saab skannida vaid ühe toiminguga. Automaatne kahepoolne printimine säästab raha, vähendades paberi kasutamist.

Suurem tõhusus

Mitmekülge kallutatav ekraan võimaldab teil sättida seade Pegasus 2 oma tööviisile sobivaks. Te saate seada paneeli vertikaalseks, kasutades seda töölaual, või suunata see ülespoole, kui teile meeldib töötada seadme kohal püsti seistes. Suur vedelkristallekraan näitab teile vajalikku teavet silmapilkselt. Tänu kiiretele ühepuuteklahvidele on skannimise ja kopeerimise töövoogu lihtsam seadistada isegi algajatel kasutajatel, seega on lihtne skanne failidesse saata või paberit säästa, kopeerides mitu kujutist ühele leheküljele.

Turuliidri tasemel energiasäästlikkus

Kärpige tänu Canoni kiire esimese väljatrüki tehnoloogiale elektrikulusid ilma jõudlust mõjutamata. Tänu sellele tehnoloogiale ei pea te oma dokumentide järele ootama, kuna seade hakkab puhkerežiimist kiiresti printima. Sellel on puhkerežiimis väike, vaid 1,4 W energiatarve, vähendades nii keskkonnamõju, ning turuliidri tasemel tüüpiline elektritarve (TEC).

Vaikne režiim

Selleks, et mis tahes kiires keskkonnas vaiksemalt töötada, tekitab vaikne režiim printimisel vähem müra ja te saate segamatult tööle keskenduda.

Kõik-ühes-kassett

Kõik-ühes,kassetid, mis koosnevad toonerist, trumlist ja puhastusseadmetest, et vähendada hooldustöid ja suurendada usaldusväärsust, vähendavad kulutarvikuid ja neid saab hõlpsalt ringlusse võtta.