NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF515x

Mustvalge A4 multifunktsionaalne laserprinter MF515x sobib ideaalselt ettevõtete töörühmadele, kes soovivad kiiret profikvaliteediga printimisvõimalust täisfunktsionaalses kompaktses seadmes, mis on mõeldud paindlikuks töötamiseks.

• Kvaliteetne printimine muljetavaldava kiirusega 40 lk/min
• Värviline puuteekraan, mida on iga oskustasemega lihtne kasutada
• Toetab turvalist PIN-printimist
• Printimine funktsioonide AirPrint ja Mopria ning rakenduse
• Canon PRINT Business toega nutitelefonidest ja tahvelarvutitest
• Automaatne kahepoolne printimine vähendab jäätmeteket ja prindimaterjalide kulu
• Kiire esimese väljatrüki funktsioon vähendab ooteaega ja aitab töörühma tootlikkust maksimeerida
• Lihtne kaugtöö dokumentidega pilveteenuste kaudu
• Seadme- ja tootmishaldusfunktsionaalsus
• Lihtne hooldada tänu mugavatele kõik-ühes-kassettidele

Maksimaalne tootlikkus büroos
Mustvalge multifunktsionaalne faksiga laserprinter MF515x A4 on parim lahendus ettevõtete töörühmadele, kes otsivad võimalusi tootlikkuse tõstmiseks. Sellel on samad võimsad funktsioonid ja võimalused nagu suurel multifunktsionaalsel bürooprinteril, kuid kompaktsete mõõtmete tõttu võtab see vähem ruumi. Töökate tiimide jaoks on tervitatav selle kiire ja kvaliteetne printimis- ja kopeerimisvõimekus – muljetavaldavad 40 lehekülge minutis. Värviline puuteekraan saab kiiresti tuttavaks iga oskustasemega kasutajatele ning 600-leheline paberisalv ja kiire esimese väljatrüki funktsioon aitavad teie tiimidel tõhusamalt töötada. Tundlikke dokumente kaitseb funktsioon Secure Print, mis piirab juurdepääsu arvutist või mobiilseadmest prinditavatele dokumentidele PIN-koodiga.

Paindlik tööriist
Kuna MF515x toetab funktsioone Apple AirPrint (iOS) ja Mopria (Android), saavad teie töötajad printida igast nende funktsioonide toega seadmest. Lisaks saavad nad juurdepääsu rakenduse Canon PRINT Business võimsatele funktsioonidele ning võimaluse ühendada seade vaid mõne sekundiga Google Cloud Printi kontoga.

Täiustatud dokumendijagamine
Printer MF515x võimaldab utiliidi MF Scan Utility (süle-/lauaarvutitele) ja rakenduse Canon PRINT Business (mobiilseadmetele) kaudu sujuvat integreerimist pilveteenustega, pakkudes töökatele tiimidele kauaoodatud paindlikkust. Tiimid saavad kasutada oma eelistatud pilveteenuseid, näiteks Google Drive või DropBox, et dokumente skannida, digitaliseerida ja jagada just seal kus ja siis kui vaja.

Nutikad võrgundusvõimalused
Tänu hulgale paindlikele võrgundusvõimalustele sulandub MF515x teie ettevõtte võrguga suurepäraselt. Lisaks WiFi ja Etherneti ühenduvusele võimaldavad printeriprotokollid PCL5e/6 ja Adobe PostScript hõlpsat integreerimist teie multifunktsionaalsete printerite pargiga. Hallatavate printimisteenuste tiimid leiavad, et kaughooldusfunktsionaalsus ja Canoni tootmisjuhtimissüsteemi uniFLOW tugi hõlbustavad haldust oluliselt.

Soodne ja säästlik pidada
Kui ootate oma multifunktsionaalselt printerilt kindlalt kvaliteeti ja töökindlust, siis võite MF515x peale loota – Canoni kõik-ühes-kassetidisaini tõttu asendatakse kõik põhikomponendid korraga. Puhke- ja ooterežiimi madal energiatarve, automaatne kahepoolne printimine ja nutikas energiasäästlik automaatne väljalülitus muudavad energia- ja prindimaterjalikulu minimaalseks.