NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF5750

i-SENSYS MF5750 on printer, skanner ja koopiamasin ühes voolujoonelise disainiga seadmes. Vastamaks kodukontori või väikese äriettevõtte erinevatele nõudmistele on MF5750 varustatud ka sisseehitatud faksiga. MF5750 on võimalik ühendada lisaseadme abil ka arvutivõrku.

Kiire printimine
Suutes printida 20 lehekülge minutis, loob MF5750 kiiresti professionaalseid kvaliteetseid väljaprinte. Canoni nutikas tehnoloogia tihendab andmete suuruse personaalarvutis selliseks, et infoedastus on kiirem ja töötlusaeg seega lühem. Kasutades „nõudmisel fikseerivat” tehnoloogiat tavapäraste termorullide asemel, on soojenemisaeg kahanenud ja elektrienergiat kulub vähem. Seadme 1200 dpi-ne lahutusvõime sobib ideaalselt nii teksti kui piltide jaoks. MF5750 uhkeldab parima Canoni printimistehnoloogia olemasoluga, mis vähendab soojenemisaega ooterežiimist tööle asudes, kahandades seeläbi ooteaega ja tarbitavat elektrienergiat.

Suuremahuline digitaalne paljundamine
MF5750l on kõik digitaalse paljundamise eelised. Elektrooniline sortimine võimaldab kasutajal skaneerimise ajal paljusid lehekülgi mällu salvestada, nii et printida saab mitut komplekti koos lehekülgede sortimisega. Kaks originaallehekülge saab kopeerida ühele paberilehele ja dokument tuleb vaid üks kord skaneerida masina mällu ning seejärel saab toota arvukaid väljatrükke. Paljundamine pole limiteeritud vaid A4-formaadis paberile. Mittetraditsioonilise suurusega objekte, raamatuid, ajakirju ja fotosid saab panna otse klaasalusele. Kõikidel multifunktsionaalsetel seadmetel on automaatne dokumendisöötur (ADF) 50 lehekülje jaoks, nii et dokumente pole vaja paljundamiseks poolitada. Et veelgi vähendada paljundamisülesannete eest hoolitsemisele kuluvat aega, on olemas suure mahutavusega – 250 lehekülge – paberikassett.

Täiuslik kvaliteetne skaneerimine
Kasutades optilist eraldusvõimet 1200 x 2400 dpi ja CCD sensorit, saavutab MF5750 skaneerimisfunktsioon kõrge eraldusvõimega kujutised. Skaneerida saab isegi selliseid tekste ja pilte, mida pole otse klaasplaadile paigutatud. Värvisügavusega 48/24 bitti saab laia värvivalikuga dokumente ja pilte paljundada suurema täpsusega. Dokumente saab skaneerida otse PDF-vorminguks, kasutades kaasasolevat tarkvara. PDF-vorminguks skaneerimine võimaldab dokumenti koheselt võtmesõna järgi otsida. Kaasasolev Scangear MFX.X tarkvara annab kasutajatele otsese kontrolli skaneeritavate kujutiste üle – lihtsaid seadeid saab kasutada enamike dokumendi tüüpide korral ning eriseaded võimaldavad kasutajatel optimeerida oma kujutisi erinevate värvirežiimidega.

Tavapaberifaks
Faksis olev Super G3 33.6Kbps modem laseb saata ja võtta vastu lehekülje 3 sekundiga ja liini blokeerimata saab üheaegselt vastu võtta mitut dokumenti. Faksi mällu on võimalik salvestada 256 lehekülge, et muretult töötada ajal, mil kedagi pole kontoris. Kõrge kvaliteediga kujutisetehnoloogia paljundab 256 halltooni kasutades, et saada perfektselt viimistletud fakse, millel on diagrammid ja fotod. Arvuti abil saab dokumente faksidena saata otse kasutaja personaalarvutist ilma, et neid eelnevalt välja peaks printima; vastuvõetud faks näeb välja ja tundub kui prinditud dokument.

Ühenda võrku
MF5750 saab võrku ühendada kasutades selleks AXIS 1650 prindiserverit. Võrguühendus võimaldab kasutajatel fakse printida ja saata mis tahes võrgus olevast personaalarvutist.

Kõik-ühes
Omades ühes seadmes nelja funktsiooni, hoiab MF5750 kokku ruumi ja omandamiskulusid. Seadet on ka kerge hooldada, asendades "kõik-ühes" kasseti. Kassetis on kõik peamised osad, tagades, et seade on praktiliselt nagu uus iga kord, kui tooner on vahetatud.