NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF5840dn

MF5840dn paberimaht koos lisakassetiga kuni 800-lehte ja võimas 30lk/min väljastuskiirus tagab suurepärase produktiivsuse ning peatumatu töövoolu. MF5840dn on võrguühilduvusega ning PCL5e/6 printerikeele toega.

• Laser multifunktsionaal: prindi, paljunda, skanni
• 30 lehekülge minutis trükkimine, esimene trükis 8 sekundiga
• Skanni e-mailile, kohtvõrku või USB-mälupulgale
• Automaatne kahepoolne trükkimine
• PCL5e/6 toetus ja võrku ühilduv
• Energiasäästlik


Kompaktne kolm-ühes seade
MF5840dn on mõeldud eelkõige väikestele töögruppidele. See kompaktne võrguühendusega neli-ühes multifunktsionaal on korraga nii kahepoolse trükkimisega printer, skanner kui ka paljundusmasin.

Säästke aega ja suurendage tootlikust
Kiire Esmatrüki (Quick First-print) tehnoloogia abil saate printida ja paljundada otse unerežiimist. Tänu seadme 30lk/min trükikiirusele ja esimese trükise väljastamisele kõigest 8 sekundiga püsite alati tähtaegade piires. 50-leheline kahepoolne automaatne originaalisöötur säästab aega veelgi rohkem kahepoolsete dokumentide skannimisel või paljundamisel.

Suurepärane pildikvaliteet
MF5840dn terava teksti, pehme graafika ning peenete detailidega must-valged trükised on alati suurepärase kvaliteediga ning professionaalse välimusega.

Kärbi kulusid ja säästa energiat
Hoia paberikulud madalana kasutades automaatset kahepoolset printimist. See energiasäästlik multifunktsionaal tarbib unerežiimis vaid 3W (TEC 1,321 KWh/nädalas) ning sellele on omistatud üldtunnustatud Energy Star sertifikaat.

Kontorisisese infovoolu suurendamine
Skannige dokumente otse emailile, kohtvõrku või USB-pulgale, kasutades seadme võimsaid saatmisfunktsioone. PDF-failivorming on ideaalne saatmiseks e-mailiga või jagamiseks kohtvõrku.

Maksimaalne tootlikus
Canon'i kõik-ühes toonerikassett tagab muretu kasutuse, kõrge tootlikuse ja kvaliteetse tulemuse. Eriti töökate töögruppide puhul saab seadmele lisada 500-lehelisele lisapaberikasseti.

Kohtvõrgu turvalisus ja funktsionaalsus
PCL5e/6 printerikeele toe abil ühildub MF5840Dn ideaalselt kohalikke süsteemide ja võrkudega.
Väiksed töögrupid saavad jagada seadme funktsionaalsust tänu Remote User kasutajaliidesele. Kasutajad ja administraatorid saavad vaadelda ja hallata seadme olekut üle kohtvõrgu. Osakonna ID-haldus kaitseb tähtsaid seadistusi ning väldib loata ligipääsu seadme funktsioonidele.