NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF5940dn

Võimas SEND-funktsioon ja automaatse kahepoolse printimise võimalus aitab tootlikkust tõsta. See kompaktne võrguvalmidusega multifunktsionaalne printer on väga hea energiasäästlikkusega ja aitab kulusid kokku hoida.

• Laser multifunktsionaal: prindi, paljunda, skanni ja faksi
• 30 lehekülge minutis trükkimine, esimene trükis 8 sekundiga
• Skanni e-mailile, kohtvõrku või USB-mälupulgale
• Automaatne kahepoolne trükkimine
• PCL5e/6 toetus ja võrku ühilduv
• Energiasäästlik


Kompaktne neli-ühes seade
See kompaktne võrguvalmidusega multifunktsionaalne seade vastab oma silmapaistva jõudluse tõttu väikeste töökate töörühmade vajadustele. Lihtsalt kasutatava i-SENSYS MF5940dn printeriga saate ühe kompaktse seadmega kahepoolselt printida, skannida, kopeerida ja faksida.


Ajasäästlik
i-SENSYS MF5940dn on äärmiselt tootlik, printides kiirusega 33 lk/min ja väljastades esimese koopia juba vähem kui 8 sekundiga, mis on oma klassi parim aeg. Tänu eriti kiirele esimese väljatrüki printimisele on erinevate tööde vaheline ooteaeg minimaalne. 50-leheline automaatne kahepoolne dokumendisöötur kahepoolsete dokumentide skannimiseks, kopeerimiseks või faksimiseks ja lisavarustuses olev kassett, mis suurendab paberivaru 800 leheni, tagavad kiirema ja tõhusama töövoo.

Lihtne kasutamine ühe puudutusega
Intuitiivselt kasutatav 5-realine vedelkristallekraan kuvab rohkem teavet, et kasutajad saaksid saadaval olevaid funktsioone võimalikult lihtsalt kasutada. Kasutamise lihtsustamiseks on seadmel ühe puutega kiirklahvid, mis võimaldavad kiiret skannimist otse arvutisse, ökonoomset mitme lehekülje printimist ühele lehele, et säästa paberit ja raha, ning turvalist printimist, millega saate turvaliselt konfidentsiaalse sisuga dokumente printida ja jäätmete teket vähendada.

Kiirem töövoog
Canoni saatmisfunktsiooniga SEND saate oma dokumente kiiremini ja tõhusamalt laiali saata. Sellega saate skannida otse e-kirja manusesse, võrgukausta või USB-mälupulgale. Lisaks loob pakkimisfunktsioon Compact PDF sama kvaliteedi juures väiksemad failid (standardsest pakkimisest kümme korda väiksemad), mistõttu on dokumentide saatmine ja jagamine palju lihtsam.

Lihtne hallata
Üks võimas võrguseade, mis on kasutamiseks saadaval kõigile töörühma liikmetele, aitab ruumi säästa ja kulusid kokku hoida. Seadet i-SENSYS MF5940dn on lihtne võrgu vahendusel hallata, kasutades veebilehitsejas avanevat kaugkasutajaliidest.
PCL5e/6-ühilduvuse tõttu sobitub see sujuvalt teie kontorikeskkonda.

Energia- ja rahasäästlik
Vähendage oma keskkonnamõju ja kulusid. Energy Stari sertifikaadiga i-SENSYS MF5940dn on oma klassi esirinnas tüüpilise energiatarbega (TEC) vaid 1,4 kWh. Puhkerežiimis on tarbitav võimsus ainult 2,3 vatti. Automaatne kahepoolne printimine aitab paberikulu vähendada ja nii veelgi kulutusi säästa.