NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
i-SENSYS MF623cn

i-SENSYS MF623cn

See nutikas lauale asetatav A4 multifunktsionaalne laserseade muudab dokumentide printimise, skannimise ja jagamise värskendavalt lihtsaks, olenemata sellest, kas töötate lauaarvuti, nutitelefoni või tahvelarvutiga.

• Värviline võrguprintimine, kopeerimine ja skannimine
• Võrguvalmidusega
• Apple AirPrint™ ja Google Cloud Print
• 14 lk/min mustvalge ja värviline printimine
• Kiirklahvid lihtsaks skannimiseks ja ökonoomseks kopeerimiseks
• 7-realine vedelkristallekraan
• Skannimine võrgukausta ja USB-mälupulgale
• Energiasäästlik

Kõik-ühes seade, mida võite usaldada
Väikesed ettevõtted ja erakasutajad saavad A4 multifunktsionaalse laserseadmega i-SENSYS MF623Cn hõlpsasti rohkem ära teha. Olenemata sellest, kas avaldate klientidele muljet täisvärviliste müügi- ja turundusdokumentidega või skannite, jagate ja arhiveerite mahukaid paberfaile, mudel MF623Cn pakub teie ettevõttele hindamatut abi. Kompaktne suurus, nutikas välimus ja produktiivne 14 lk/min värviline printimine muudavad selle väikeste kontorite ja kodukontorite täiuslikuks esimeseks sammuks ärikvaliteediga multifunktsionaalsete seadmete maailma.

Lihtne kasutamine ja hooldamine
Mudeli MF623Cn nutikatele funktsioonidele on muljetavaldavalt lihtne ligi pääseda. Mitmeid neist saab juhtida intuitiivselt esiküljel asuvalt värviliselt 8,9 cm puuteekraanilt, mida on lihtne oma tööviiside järgi kohandada. Seega ei ole mudeli MF623Cn kogu potentsiaali ära kasutamiseks vaja kunagi rohkemat kui paari puudutust. Seadme hooldamine on täpselt sama lihtne. Tänu Canoni kõik-ühes disainile vahetatakse kõik peamised komponendid ühe toimingu käigus ja iga kord toonerikassetti vahetades on tagatud usaldusväärne töökindlus ja sama hea kvaliteet.

Ehitatud mobiilse töö jaoks
Kui olete nagu enamik tänapäevastest töötajatest, siis vahetate seadmeid ja asukohti olenevalt oma tööülesannetest. Mudel MF623Cn on loodud teile mõeldes. See pakub sama sujuvat kogemust nii laua-/sülearvutit, tahvelarvutit kui ka nutitelefoni kasutades. AirPrinti ja Mopria sertifikaat tagavad iOSi ja Androidi seadmete täieliku toe koos Google Cloud Printi toega. Tänu tasuta rakendusele Canon PRINT Business (iOS and Android) on kogu see mugavus teie käeulatuses.

Jäädvustage, jagage, salvestage ja talletage
Ükskõik, kas skannite paberdokumente, et neid e-posti teel saata, pilveteenuste kaudu jagada või digitaalses arhiivis talletada – mudel MF623Cn muudab teie ülesande lihtsaks. Juhtige oma skannimistöid lauaarvutist utiliiti MF Scan kasutades; või mobiilseadmest rakenduse Canon PRINT Business abil. Pärast dokumentide skannimist saate need otse veebipõhistesse pilveteenustesse, nagu Dropbox, üles laadida. Lihtsalt kujutage ette dokumentide skannimise ja salvestamise ning nendele ligipääsemise vabadust – olenemata asukohast. See muudab mudeli MF623Cn suurepäraseks valikuks toimekatele ettevõtetele, kes soovivad liikvel olles produktiivsed olla.

Säästlik, lihtsasti hallatav, hästi integreeritav
Kuigi mudel MF623Cn on mõeldud väikestele kontoritele ja kodukontoritele, pakub see kõikehõlmavat võrguprintimise ja -skannimise funktsioonide komplekti. Mudeli MF623Cn väike energiatarve puhke- ja ooterežiimis ning selle energiasäästlik automaatse väljalülituse funktsioon teevad sellest säästliku ja kuluteadliku valiku.