NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
i-SENSYS MF628cw

i-SENSYS MF628cw

See kompaktne Wi-Fi ühendusega A4 multifunktsionaalne laserseade pakub kvaliteetseid printimis-, skannimis- ja faksimisfunktsioone, mida on lihtne oma lauaarvuti, nutitelefoni või tahvelarvuti kaudu kasutada.

• Wi-Fi ühendusega A4 multifunktsionaalne seade, millega saate kvaliteetselt printida, kopeerida, skannida ja faksida
• Ühilduv Apple® AirPrint™-i, Mopria ja Google Cloud Printiga
• 14 lk/min mustvalge ja värviline printimine
• Juhtmevaba kasutamine ja jagamine
• Ethernet ja Wi-Fi paindlikeks ühendamis- ja võrguvalikuteks
• Kiirklahvid lihtsaks skannimiseks ja ökonoomseks kopeerimiseks
• Värviline puutepaneel
• USB-mälupulgale skannimine
• Energiasäästlik

Tootlikkust tõstev kõik-ühes seade
Kui otsite seadet väikese ettevõtte jaoks või erakasutamiseks, siis multifunktsionaalne laserseade i-SENSYS MF628Cw A4 pakub head võimalust rohkem ära teha. Avaldage klientidele muljet täisvärviliste müügi- ja turundusdokumentidega. Skannige, jagage ja arhiivige mahukaid paberifaile hõlpsasti. Kopeerige ja faksige millal iganes. Väiksed mõõtmed ja nutikas disain on kombineeritud 14 lk/min värvilise printimisega – see on esimene täisfunktsioonidega multifunktsionaalne seade teie väikesesse kontorisse või kodukontorisse.

Lihtne kasutamine ja hooldamine
Mudeli MF628Cw nutikatele funktsioonidele on muljetavaldavalt lihtne ligi pääseda. Mitmeid neist saab juhtida intuitiivselt esiküljel asuvalt värviliselt 8,9 cm puuteekraanilt, mida on lihtne oma tööviiside järgi kohandada. Seega saate oma mudeli MF628Cw kogu potentsiaali vaid paari puudutusega maksimaalselt ära kasutada. Seadme hooldamine on täpselt sama lihtne. Tänu Canoni kõik-ühes disainile on iga kord toonerikassetti vahetades tagatud usaldusväärne töökindlus ja sama hea kvaliteet.

Ehitatud mobiilseadmete jaoks: nii kontoris kui ka kontorist väljas
Kui olete nagu enamik tänapäevastest töötajatest, siis vahetate seadmeid ja asukohti olenevalt oma tööülesannetest. Mudel MF628Cw on loodud teile mõeldes. See pakub sama sujuvat kogemust nii laua-/sülearvutit, tahvelarvutit kui ka nutitelefoni kasutades. Kontoris saate Wi-Fi kaudu oma Maci või lauaarvutiga ühenduse luua ning liikvel olles saate tänu AirPrinti ja Mopria toele ühendada ka oma iOSi või Androidi seadmetega. Google Cloud Printi toega, et saaksite printida pilveteenuseid kasutades Laadige alla tasuta rakendus Canon PRINT Business oma iOSi või Androidi seadme jaoks ning teie käeulatuses on kõik need mugavad ja aegasäästvad funktsioonid. Etherneti pordi abil on võrguühenduse või juhtmega ühenduse loomine lihtne.

Jäädvustage, jagage, salvestage ja talletage
Kui peate regulaarselt dokumente e-posti teel skannima, pilveteenuste kaudu jagama või digitaalselt talletama, muudab mudel MF628Cw will teie elu lihtsamaks. 50-leheline dokumendisöötur muudab mitme asja skannimise lihtsaks. Saate skannimist hallata oma lauaarvutist, kasutades utiliiti MF Scan, või mobiilseadmest, kasutades tasuta rakendust Canon PRINT Business. Neid kasutades saate skannitud dokumente otse veebipõhistesse pilveteenustesse, nagu Dropbox, üles laadida ja nautida vabadust dokumentidele igal pool ligi pääseda. MF628Cw täidab kõik toimekate ettevõtete vajadused ja aitab liikvel olles produktiivseks jääda.

Säästlik, lihtsasti hallatav, hästi integreeritav
Kuigi mudel MF628Cw on disainitud väikestele kontoritele ja kodukontoritele mõeldes, pakub see kõikehõlmavat võrguprintimise ja -skannimise funktsioonide komplekti. Selle väike energiatarve puhke- ja ooterežiimis ning energiasäästlik automaatse väljalülitamise funktsioon muudavad selle säästlikuks ja kuluteadlikuks valikuks.