NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF635Cx

Täiustatud multifunktsionaalne värviline laserprinter, mis on disainitud tõstma väikeettevõtete tootlikkust. Pakub 12,7 cm värvilist puuteekraani, kiiret ühe läbimisega kahepoolset skannimist ja uuenduslikku kartoteegi rakendust.

• Wi-Fi ühendusega A4 multifunktsionaalne seade, millega saate kvaliteetselt printida, kopeerida, skannida ja faksida
• Mobiilne printimine Apple® AirPrint™-i, Mopria ja Google Cloud Printiga
• 18 lk/min kiire värviline printimine
• Juhtmevaba kasutamine ja jagamine
• Kiirem ühe läbimisega kahepoolne skannimine
• 12,7 cm värviline puuteekraan
• Turvaline PIN-koodiga printimine
• Lihtsustatud korrashoid


Tööd lihtsustav puuteekraan
12,7 cm suurune värviline puuteekraan võimaldab lihtsalt ja kiirelt kasutada vajaminevaid rakendusi, mis suurendab tootlikust ning kõrvaldab vajaduse koolituste ja tehnilise abi jaoks. Kohandatav kasutajaliides tagab printeri sobivuse igasse firmasse.

Ehitatud mobiilseadmete jaoks: nii kontoris kui ka kontorist väljas
Kui olete nagu enamik tänapäevastest töötajatest, siis vahetate seadmeid ja asukohti olenevalt oma tööülesannetest. Mudel MF635Cx on loodud teile mõeldes. See pakub sama sujuvat kogemust nii laua-/sülearvutit, tahvelarvutit kui ka nutitelefoni kasutades. Kontoris saate Wi-Fi kaudu oma Maci või lauaarvutiga ühenduse luua ning liikvel olles saate tänu AirPrinti ja Mopria toele ühendada ka oma iOSi või Androidi seadmetega. Lisaks on seadmel NFC ja QR koodide sidumise võimalus. Laadige alla tasuta rakendus Canon PRINT Business oma iOSi või Androidi seadme jaoks ning teie käeulatuses on kõik need mugavad ja aegasäästvad funktsioonid. Etherneti pordi abil on võrguühenduse või juhtmega ühenduse loomine lihtne.

Prindi ja skaneeri vaid sekunditega
Tootlikus on oluline: MF635Cx mudel prindib 18 lk/min, mis suudab püsida järjel ka kõige kiiremate ettevõtete elutempoga. Ühe korraga lehe mõlema poole skaneerimine kiirendab veelgi töövoogusid ning säästab aega.

Säästlik, lihtsasti hallatav, hästi integreeritav
Kuigi mudel MF635Cx on disainitud väikestele kontoritele ja kodukontoritele mõeldes, pakub see kõikehõlmavat võrguprintimise ja -skannimise funktsioonide komplekti. Selle väike energiatarve puhke- ja ooterežiimis ning energiasäästlik automaatse väljalülitamise funktsioon muudavad selle säästlikuks ja kuluteadlikuks valikuks.