NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF6530

Tõsta organisatsiooni efektiivsust kasutades uut kompaktset multifunktsionaali MF6530. MF6530 sisaldab endas laserprinterit, koopiamasinat ja värvilist skannerit.

• Laser multifunktsionaal, millel lisavarustuses võrguühilduvus
• 22 lehekülge minutis trükkimine
• Lahutusvõime kuni 1200 x 600 dpi-d (parendatult)
• 50 lehe kahepoolne dokumendisöötja

Üks seade kõigi vajaduste jaoks
MF6530 on kompaktne multifunktsionaalne seade, mis rahuldab kõik kontori vajadused. MF6530 on laserprinter, koopiamasin ja värviskanner ühes seadmes.

Suur kiirus, kõrge kvaliteet
Prindi ja kopeeri kiirusega 22 lehte minutis. Maksimaalne lahutusvõime on Canoni unikaalse tehnoloogia abil kuni 1200 x 600 dpi-d. Printimist võid alustada koheselt, sest MF6550 ei pea enne seda soojenema.

Lisavarustusena võrguühilduvus
Et MF6530 jagada kontori võrgus, kasuta lisavarustuses olevat AXIS 1650 prindiserverit, mis teeb lihtsaks igast kohtvõrgus olevast arvutist printimise.

Mugav töötada
Automaatne kahepoolne dokumendisöötur, mis mahutab kuni 50 lehte võimaldab kiirelt ja mugavalt faksida, kopeerida või skaneerida ka kahepoolseid dokumente. Printimise teevad mugavaks 500 lehte mahutav paberikassett ja 100 lehte mahutav universaalne lehesöötur. Lisavarustusena on saadaval ka 500 lehte mahutav lisa-paberikassett.

Kvaliteetne värviskanner
MF6530 võimaldab skaneerida dokumente ja fotosid otse PDF formaati arvutisse või siis saata nad koheselt e-mailile. Lahutusvõimet 600 x 600 dpi-d on võimalik tõsta Canoni unikaalse tehnoloogia abil kuni 9600 x 9600 dpi-ni. USB2.0 ühenduvus kiirendab tunduvalt dokumentide saatmist arvutist printerisse.

Mugav "Kõik ühes" toonerikassett
Lihtsalt vaheta "Kõik-ühes" kassett, mis sisaldab toonerit ja kõiki tähtsamaid osasid, ning su printer on jälle justkui uus. Ei mingit segadust - lihtsalt kauakestev kvaliteetne laserprintimine.Saadaval on ka suurema mahutavusega toonerikassett, mis võimaldab printida kuni kaks korda rohkem kui tavalist kassetti kasutades.