NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF6680dn

i-SENSYS MF6680Dn on võrguühilduvusega multifunktsionaal, mis suurendab töögrupi tootlikust oma võimsate saatmisfunktsioonide, kahepoolse trükkimise ning kiire 30lk/min trükkimiskiirusega.

• Laser multifunktsionaal: prindi, paljunda, skanni ja faksi
• 30 lehekülge minutis trükkimine, esimene trükis 8 sekundiga
• Quick First-Print tehnoloogia
• Skanni e-mailile või kohtvõrku
• Automaatne kahepoolne trükkimine
• PCL5e/6 toetus ja võrku ühilduv
• Energiasäästlik


Üks seade kõigi vajaduste jaoks
MF6680Dn on kompaktne multifunktsionaalne seade, mis rahuldab kõik kontori vajadused. MF6680Dn on laserprinter, -faks, koopiamasin ja värviskanner ühes seadmes.

Säästke aega ja suurendage tootlikust
Kiire Esmatrüki (Quick First-print) tehnoloogia abil saate printida ja paljundada otse unerežiimist. Tänu seadme 30lk/min trükikiirusele ja esimese trükise väljastamisele kõigest 8 sekundiga püsite alati tähtaegade piires. 50-leheline kahepoolne automaatne originaalisöötur säästab aega veelgi rohkem kahepoolsete dokumentide skannimisel, paljundamisel või faksimisel.

Kontorisisese infovoolu suurendamine
Skannige dokumente otse emailile või kohtvõrku kasutades seadme võimsaid saatmisfunktsioone. See on lihtsaim moodus, kuidas suurendada kontorisisest suhtlust ja infovoolu. PDF-failivorming on ideaalne saatmiseks e-mailiga või jagamiseks kohtvõrku, sest tänu Canon'i pakketehnoloogiale ei kannata algkujutise kvaliteet failisuuruse vähendamisel (kuni 1/10 algsest suurusest).

Kärbi kulusid ja säästa energiat
Hoia paberikulud madalana kasutades automaatset kahepoolset printimist. See energiasäästlik multifunktsionaal tarbib unerežiimis vaid 3W (TEC 1,323 KWh/nädalas) ning sellele on omistatud üldtunnustatud Energy Star sertifikaat.

Maksimaalne tootlikus
MF6680Dn 500-leheline paberikassett koos 500-lehelise lisapaberkassetiga on ideaalne suuremahulisteks printimistöödeks. Canon'i kõik-ühes toonerikassett tagab muretu kasutuse, kõrge tootlikuse ja kvaliteetse tulemuse.

Kohtvõrgu turvalisus ja funktsionaalsus
PCL5e/6 printerikeele toe abil ühildub MF6680Dn ideaalselt kohalikke süsteemide ja võrkudega.
Väiksed töögrupid saavad jagada seadme funktsionaalsust tänu Remote User kasutajaliidesele. Kasutajad ja administraatorid saavad vaadelda ja hallata seadme olekut üle kohtvõrgu. Osakonna ID-haldus kaitseb tähtsaid seadistusi ning väldib loata ligipääsu seadme funktsioonidele.