NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
i-SENSYS MF724Cdw

i-SENSYS MF724Cdw

See värviline A4 laserseade on täiuslik esimene samm täisfunktsioonidega kompaktsete multifunktsionaalsete seadmete maailmas. Sellel on väiksed mõõtmed ning mitmed nutikad skannimis-, printimis-ja ühendamisvalikud, et aidata teil produktiivsemalt töötada.

• Usaldusväärne ja kasutajasõbralik kompaktne A4 multifunktsionaalne laserseade Wi-Fi ühendusega
• Võrgu- ja Wi-Fi-valmiduse ning PCL 5c/6 ja Adobe® PostScript® toega
• 20 lk/min mustvalge ja värviline printimine
• Kiirklahvid lihtsaks skannimiseks, ökonoomseks kopeerimiseks ja turvaliseks printimiseks
• Intuitiivne puuteekraan pakub lihtsat ligipääsu võimsatele funktsioonidele
• Skannimine e-posti rakendusse, võrgukausta ja USB-mälukaardile
• Energiasäästlik
• Turvalise printimise funktsioon kaitseb teie tundlikke dokumente PIN-koodiga

Suurepäraselt mitmekülgne seade
Mudel i-SENSYS MF724Cdw hõlmab funktsioone, mis on tavaliselt ainult suuremates seadmetes – väikesed ettevõtted ja kodukontorid võivad seda valikut usaldada. See värviline A4 kõik-ühes laserseade pakub Canoni kvaliteeti ja töökindlust, et saaksite stressivabalt printida, skannida ja kopeerida. Kiire soojenemisaeg, kahepoolne printimine ja skannimine kiirusel 20 lk/min ning 50-leheline kahepoolne dokumendisöötur aitavad teil teha olulisi kontori- ja administratiivtöid probleemideta.

Saavutage hõlpsasti suurepärased tulemused
Mudeli MF724Cdw kogu potentsiaali ära kasutamine ei saaks lihtsam olla tänu selle 8,9 cm esiküljel asuvale värvilisele puuteekraanile, mis pakub ligipääsu seadme võimsatele funktsioonidele. Mudeliga MF724Cdw püsiva kvaliteedi säilitamine on täpselt sama lihtne: tänu Canoni kõik-ühes kasseti disainile vahetatakse kõik peamised komponendid ühe toimingu käigus, et peaksite vähem esemeid tellima ja haldama.

Ehitatud mobiilse töö jaoks
Mudel MF724Cdw pakub samasugust intuitiivset kasutamiskogemust nii sülearvutist, tahvelarvutist kui ka nutitelefonist – ükskõik, kas olete kontoris või liigute ringi. Täielik iOSi, Androidi, Google Cloud Printi Wi-Fi tugi annab teile vabaduse töötada kuidas ja kus iganes. Tasuta rakendus Canon PRINT Business (iOS/Android) muudab kõik need valikud hõlpsasti kättesaadavaks nii kontoris kui ka kontorist väljas. Ja kui muretsete tundlike dokumentide konfidentsiaalsuse pärast, kaitseb turvalise printimise funktsioon teie prinditöid PIN-koodi kasutades.

Skannige, jagage ja printige pilveteenuste kaudu
Mudeli MF724Cdw kiired ja detailsed skannimisfunktsioonid on sujuvalt ühendatud mitmete pilvepõhiste salvestamis-, jagamis-ja printimisvalikutega. Seega saate teie ja teie kolleegid digitaalsetele dokumentidele hõlpsasti millal iganes, kus iganes ja ükskõik millisest seadmest ligi pääseda. Samuti saate sujuvalt luua skannimiseks ühenduse lauaarvutiga utiliiti MF Scan kasutades, või mobiilseadmega rakendust Canon PRINT Business kasutades. Valikute ja paindlikkuse maksimeerimiseks saate ka otse mudelist MF724Cdw e-posti aadressidele, võrgukaustadesse või USB-mälupulkadele skannida.

Nutikad võrgufunktsioonid
Ühendamine IT-võrkudega on lihtne tänu mudeli MF724Cdw PCL5c/6 ja Adobe PostScripti printeri keelte toele. Veebipõhine kaugkasutajaliides muudab IT-haldajatel seadme jälgimise, haldamise, hooldamise ja värskendamise lihtsaks ja nad ei pea kohapeale tulema – see säästab väärtuslikku aega. Ühilduvus Canoni e-Maintenance'i kaughoolduse haldusplatvormiga tähendab, et mudel MF724Cdw sobib sujuvalt Canoni MPS- või mitme seadmega keskkondadesse. Mitmed energiasäästlikud funktsioonid aitavad vähendada omamise kogukulusid ja tagada ettevõtte säästlikkuse.