NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
i-SENSYS MF728Cdw

i-SENSYS MF728Cdw

See A4 värviline multifunktsionaalne faksimisfunktsiooniga laserseade on muljetavaldavalt väikeste mõõtmetega, kuid sisaldab funktsioone, mis on tavaliselt palju suuremates seadmetes, pakkudes väikestele ettevõtetele probleemideta dokumentide printimise, skannimise ja jagamise võimalust.

• Kompaktne, kuid täisfunktsioonidega A4 multifunktsionaalne laserseade Wi-Fi ja faksimisfunktsiooniga
• Võrguühilduvus, sh PCL5c/6 ja Adobe® PostScript®-i tugi
• 20 lk/min mustvalge ja värviline printimine
• Kiirklahvid lihtsaks skannimiseks, ökonoomseks kopeerimiseks ja turvaliseks printimiseks
• Intuitiivne puuteekraan pakub lihtsat ligipääsu võimsatele funktsioonidele
• Skannimine e-posti rakendusse, võrgukausta ja USB-mälukaardile
• Energiasäästlik
• Turvalise printimise funktsioon kaitseb teie tundlikke dokumente PIN-koodiga

Võimas kõik-ühes seade
Soovite suuremate multifunktsionaalsete seadmetega sarnaseid funktsioone? Siis valige usaldusväärne mudel i-SENSYS MF728Cdw. See värviline A4 kõik-ühes laserseade pakub probleemideta printimist, skannimist, faksimist ja kopeerimist ning mitmeid funktsioone, mis muudavad teie ettevõtte tõhusamaks. Kiire soojenemisaeg, kahepoolne printimine ja skannimine kiirusel 20 lk/min ning 50-leheline kahepoolne dokumendisöötur aitavad teil täita mitmeid kontoriülesandeid kiiremini ja lihtsamalt.

Lihtne kasutamine ja omamine
Igal tasemel kasutajad saavutavad mudeliga MF728Cdw muljetavaldavaid tulemusi tänu 8,9 cm esiküljel asuvale värvilisele puuteekraanile, mis pakub ligipääsu seadme võimsatele funktsioonidele. Mudeliga MF728Cdw püsiva kvaliteedi säilitamine on täpselt sama lihtne: tänu Canoni kõik-ühes kasseti disainile vahetatakse kõik peamised komponendid ühe toimingu käigus, et peaksite vähem esemeid tellima ja haldama.

Disainitud liikvel olles töötamiseks
Mudel MF728Cdw pakub samasugust lihtsat kasutamiskogemust nii sülearvutist, tahvelarvutist kui ka nutitelefonist – ükskõik, kas olete kontoris või liigute ringi. Täielik iOSi, Androidi, Google Cloud Printi Wi-Fi tugi annab teile vabaduse töötada kuidas ja kus iganes. Tasuta rakendus Canon PRINT Business (iOS/Android) muudab kõik need valikud liikvel olles hõlpsasti kättesaadavaks. Ja kui muretsete tundliku materjali konfidentsiaalsuse pärast, kaitseb turvalise printimise funktsioon teie dokumente PIN-koodi kasutades.

Skannige, jagage ja printige pilveteenuste kaudu
Mudeli MF728Cdw kiired ja detailsed skannimisfunktsioonid on sujuvalt ühendatud mitmete pilvepõhiste salvestamis-, jagamis-ja printimisvalikutega. Seega saate teie ja teie kolleegid digitaalsetele dokumentidele hõlpsasti millal iganes, kus iganes ja ükskõik millisest seadmest ligi pääseda. Samuti saate sujuvalt luua skannimiseks ühenduse lauaarvutiga utiliiti MF Scan kasutades, või mobiilseadmega rakendust Canon PRINT Business kasutades. Valikute ja paindlikkuse maksimeerimiseks saate ka otse mudelist MF728Cdw e-posti aadressidele, võrgukaustadesse või USB-mälupulkadele skannida.

Nutikad võrgufunktsioonid
Ühendamine IT-võrkudega on lihtne tänu mudeli MF728Cdw PCL5c/6 ja Adobe PostScripti printeri keelte toele. Kaugkasutajaliides muudab IT-haldajatel seadme jälgimise, haldamise, hooldamise ja värskendamise lihtsaks ja nad ei pea kohapeale tulema – see säästab väärtuslikku aega. Ühilduvus Canoni e-Maintenance'i kaughoolduse haldusplatvormiga tähendab, et mudel MF728Cdw sobib sujuvalt Canoni MPS- või mitme seadmega keskkondadesse. Mitmed energiasäästlikud funktsioonid aitavad vähendada omamise kogukulusid ja tagada ettevõtte säästlikkuse.