NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
i-SENSYS MF729cx

i-SENSYS MF729cx

Ettevõte võib saada palju kasu sellest kompaktsest A4 multifunktsionaalsest laserseadmest. Uuenduslikud funktsioonid, nagu lähiväljaside ja puutega printimine, aitavad teil ettevõtet tõhusamaks muuta.

• Väikesed mõõtmed, palju funktsioone: täielik A4 multifunktsionaalne laserseade lähiväljasidega
• Võrgu- ja töövootugi, sh PCL5c/6, Adobe®PostScript®ja uniFLOW
• 20 lk/min mustvalge ja värviline printimine
• Puutega printimine ja lähiväljaside tehnoloogia võimaldavad printida ühilduvatest tahvelarvutitest ja nutitelefonidest
• Intuitiivne puuteekraan pakub lihtsat ligipääsu võimsatele funktsioonidele
• Skannimine e-posti rakendusse, võrgukausta ja USB-mälukaardile
• Energiasäästlik
• Turvalise printimise funktsioon kaitseb teie tundlikke dokumente PIN-koodiga

Täielik kõik-ühes seade
Kui soovite suure kõik-ühes kontoriseadme võimsust kompaktses ja stiilses, kuid siiski usaldusväärses seadmes, leiate mudelis i-SENSYS MF729Cx just selle, mida otsite. Selle värvilise A4 kõik-ühes laserseadmega saate printida, skannida, faksida ja kopeerida ning see sisaldab mitmeid funktsioone, mis aitavad teil kiiremini ja hõlpsamini töötada. Kiire soojenemisaeg, kahepoolne printimine ja skannimine kiirusel 20 lk/min ning 50-leheline kahepoolne dokumendisöötur aitavad teil täita keerukamaid printimis- ja skannimisülesandeid minimaalse pingutusega.

Lihtne kasutamine ja omamine
Igaüks kontorist leiab viisi, kuidas mudeliga MF729Cx suurepäraseid tulemusi saavutada tänu 8,9 cm esiküljel asuvale värvilisele puuteekraanile, mis muudab seadme kõikehõlmavatele funktsioonidele ligipääsemise lihtsaks. Mudeliga MF729Cx püsiva kvaliteedi säilitamine on täpselt sama lihtne: tänu Canoni kõik-ühes kasseti disainile vahetatakse kõik peamised komponendid korraga, et peaksite vähem esemeid tellima ja haldama.

Disainitud mobiilsete töötajate jaoks
Mudeliga MF729Cx saate nautida samasugust probleemideta kasutamist nii kontoris kui ka kontorist väljas ning nii lauaarvuti, tahvelarvuti kui ka nutitelefoniga töötades. Täielik iOSi, Androidi, Google Cloud Printi, puutega printimise (lähiväljaside) ja Wi-Fi tugi annab teile vabaduse töötada kuidas ja kus iganes. Tasuta rakendus Canon PRINT Business app (iOS/Android) muudab kõik need valikud liikvel olles hõlpsasti ligipääsetavaks ning laseb teil lähiväljasidega ühilduvaid seadmeid kasutades kiiresti paarida ja printida. Suuremaks meelerahuks võimaldab turvalise printimise funktsioon konfidentsiaalseid dokumente PIN-koodi kasutades printida –isegi mobiilseadmetest printides.

Skannimine ja jagamine pilveteenuste kaudu
Mudeli MF729Cx kiire ja võimas skannimine pakub teie ettevõttele mitmeid eelised. Miks mitte skannida ja jagada dokumente digitaalselt? Või talletada neid mugavas paberivabas arhiivis? Saate skannimiseks luua sujuvalt ühenduse oma lauaarvuti ja mobiilseadmetega ning paindlikkuse maksimeerimiseks saate mudelist MF729Cx ka otse e-posti aadressidele, võrgukaustadesse või USB-mälupulkadele skannida. Teile meeldib skannitud dokumente pilveteenuste kaudu jagada? Utiliit MF Scan ja rakendus Canon PRINT Business ühildub probleemideta pilve- ja printimisteenustega – seega saate olulisi dokumente igal pool jagada ja printida.

Kõikehõlmavad võrgufunktsioonid
Ühendamine IT-võrkudega on lihtne tänu mudeli MF729Cx PCL5c/6 ja Adobe PostScripti printeri keelte toele ning brauseripõhisele kaughaldusele. Hallatud printimisteenuste keskkonnad lisavad eeliseid tänu Canoni uniFLOW väljundi haldussüsteemiga ühilduvusele. Ja tänu mitmetele energiasäästufunktsioonidele, mis hoiavad teie ülalpidamiskulud madalad, on mudel MF729Cx populaarne ka kuluteadlike klientide seas.