NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF732Cdw

Tootlikkust tõstev MF732Cdw pakub väikeettevõtetele kõik-ühes multifunktsionaalset terviklahendust. Pakub kvaliteetset värvilist laserväljundit, 12,7 cm puuteekraani ja kiiret printimist 27 lk/min.

• 27 lk/min kiire värviline printimine
• 12,7 cm värviline puuteekraan
• Lasertehnoloogia, mis võimaldab täiustatud värviesitust
• Mobiilne printimine Apple® AirPrint™-i, Mopria ja Google Cloud Printiga
• Turvaline PIN-koodiga printimine
• Juhtmevaba kasutamine ja jagamine
• Lihtsustatud korrashoid
• Kompaktne ruumisäästlik disain

Tööd lihtsustav puuteekraan
12,7 cm värviline puuteekraan võimaldab lihtsat ja kiiret seadme kasutamist kuna kõik funktsioonid on vaid näpuvajutuse kaugusel.

Ehitatud mobiilseadmete jaoks: nii kontoris kui ka kontorist väljas
Kui olete nagu enamik tänapäevastest töötajatest, siis vahetate seadmeid ja asukohti olenevalt oma tööülesannetest. Mudel MF732Cdw on loodud teile mõeldes. See pakub sama sujuvat kogemust nii laua-/sülearvutit, tahvelarvutit kui ka nutitelefoni kasutades. Kontoris saate Wi-Fi kaudu oma Maci või lauaarvutiga ühenduse luua ning liikvel olles saate tänu AirPrinti ja Mopria toele ühendada ka oma iOSi või Androidi seadmetega. Lisaks on seadmel NFC ja QR koodide sidumise võimalus. Laadige alla tasuta rakendus Canon PRINT Business oma iOSi või Androidi seadme jaoks ning teie käeulatuses on kõik need mugavad ja aegasäästvad funktsioonid. Etherneti pordi abil on võrguühenduse või juhtmega ühenduse loomine lihtne.

Tõhus ja täpne
Tänu uuele värvitehnoloogiale pole enam vajadust teha järelandmisi värvikvaliteedis efektiivsuse nimel, kuna MF732Cdw suudab väljastada elavate värvidega töid vaid sekunditega, kuni 27 lehekülge minutis.

Säästlik, lihtsasti hallatav, hästi integreeritav
Kuigi mudel MF732Cdw on disainitud väikestele kontoritele ja kodukontoritele mõeldes, pakub see kõikehõlmavat võrguprintimise ja -skannimise funktsioonide komplekti. Selle väike energiatarve puhke- ja ooterežiimis ning energiasäästlik automaatse väljalülitamise funktsioon muudavad selle säästlikuks ja kuluteadlikuks valikuks.