NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF8040Cn

Lihtsalt kasutatav võrguvalmidusega seade annab professionaalse värvikvaliteedi ka väikeettevõtete käsutusse. Jagage selle kompaktse seadme abil täisvärvilist printerit, koopiamasinat ja skannerit.

• Võrguvalmidusega värviline kõik-ühes-seade: printimine, kopeerimine ja skannimine
8 värvilehekülge või -koopiat minutis, 12 mustvalget lehekülge või koopiat minutis
• Kiirklahvid lihtsaks skannimiseks ja ökonoomseks kopeerimiseks
• Kasutajasõbralik 5-realine vedelkristallekraan
• Lihtne skannimine võrgukausta ja USB-mälupulgale
• Energiasäästlik

Multifunktsionaalne värviline kompaktseade
Mugavalt ja lihtsalt kasutatav kõik-ühes-seade on moodsa mustvalge disainiga ja pakub väikeettevõtetele suurepärast värvikvaliteeti. Võrguvalmidusega multifunktsionaalne seade lihtsustab väikestes meeskondades värviprintimist, kopeerimist ja skannimist, tõstes nii tootlikkust.

Kõrgema kvaliteediga toodang
Canoni tänapäevane pilditehnoloogia esitab loomutruult elavaid värve ja toodab selget mustvalget teksti, mistõttu on toodangu kõrge kvaliteet töötulemustes koheselt märgatav. Automaatne pildiviimistustehnoloogia võimaldab printimist lahutusega kuni 2400 x 600 dpi. i-SENSYS MF8040Cn prindib ja kopeerib värvilisi dokumente kiirusega 8 lk/min ning mustvalgeid kiirusega 12 lk/min. Väikeste meeskondade töövoo kiirendamiseks on seadmel 50-leheline automaatne dokumendisöötur. Kuna esimene koopia väljastatakse väga kiiresti, kulub ootamisele vähe aega. Canoni kiire esimese prindi tehnoloogia Quick First-Print võimaldab puhkerežiimist väljumisel minimaalse viivitusega printida ja kopeerida.

Lihtne kasutada
Kasutamise lihtsustamiseks on seadmele paigutatud mugavad ühe puutega kasutatavad kiirklahvid. Nende abil saate otsejuurdepääsu põhifunktsioonidele, muuhulgas kiirele otse arvutisse skannimisele ja ökonoomsele kopeerimisele, mis kopeerib mitu lehekülge ühele lehele, vähendades nii paberi- ja rahakulu.

Kasutajasõbralikkus
Kogu seadme kasutamiseks vajalik teave kuvatakse selgel taustvalgustusega 5-realisel vedelkristallekraanil. Intuitiivsed menüüd tõstavad tootlikkust ja võimaldavad kasutajatel kiiresti vajalikke funktsioone valida, sealhulgas otse USB-pulgale skannimist, mis lihtsustab dokumentide jaotamist.

Väiksemad käituskulud
Säästate energiat ja oma kulusid ning vähendate ökoloogilist jalajälge. Energiasäästlikul seadmel i-SENSYS MF8040Cn on Energy Stari sertifikaat ja madal tüüpiline energiatarve (Typical Energy Consumption, TEC). Canoni ettevalmistustehnoloogia On-Demand annab seadmele oma klassi ühe väikseima puhkerežiimi energiatarbe.