NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF8080Cw

Jagage professionaalset värvikvaliteeti ja funktsionaalsust juhtmega või juhtmevaba võrgu kaudu. Väikeettevõtetele mõeldud täielik värvitrükikeskus, mida on lihtne kasutada.

• Võrguvalmidusega värviline kõik-ühes-seade: printimine, kopeerimine, skannimine ja faksimine.
• Wi-Fi-ühenduvus
• 8 värvilehekülge või -koopiat minutis, 12 mustvalget lehekülge või koopiat minutis
• Kiirklahvid lihtsaks skannimiseks, ökonoomseks kopeerimiseks
• Kasutajasõbralik 5-realine vedelkristallekraan
• Lihtne skannimine võrgukausta ja USB-mälupulgale
• Energiasäästlik


Multifunktsionaalne värviline kompaktseade
See mugavalt ja lihtsalt kasutatav kõik-ühes-seade on moodsa mustvalge disainiga ja pakub väikeettevõtetele suurepärast värvikvaliteeti. Võrguvalmidusega multifunktsionaalne seade lihtsustab väikestes meeskondades värviprintimist, kopeerimist, skannimist ja faksimist, tõstes nii tootlikkust.

Wi-Fi-ühenduvus
Lihtsaks juhtmeteta ühendamiseks on i-SENSYS MF8080Cw Wi-Fi-ühilduvusega ja sulandub sujuvalt teie olemasolevasse Wi-Fi võrku.

Kõrgema kvaliteediga toodang
Canoni tänapäevane pilditehnoloogia esitab loomutruult elavaid värve ja toodab selget mustvalget teksti, mistõttu toodangu kõrge kvaliteet on töötulemustes koheselt märgatav. Automaatne pildiviimistlustehnoloogia võimaldab printimist lahutusega kuni 2400 x 600 dpi. i-SENSYS MF8080Cw prindib ja kopeerib värvilisi dokumente kiirusega 8 lk/min ning mustvalgeid kiirusega 12 lk/min. Väikeste meeskondade töövoo kiirendamiseks on seadmel 50-leheline automaatne dokumendisöötur. Kuna esimene koopia väljastatakse väga kiiresti, kulub ootamisele vähe aega. Canoni kiire esimese väljatrüki tehnoloogia Quick First-Print võimaldab puhkerežiimist väljumisel minimaalse viivitusega printida ja kopeerida.

Hõlbus ühe puudutusega kasutus
Kasutamise lihtsustamiseks ja mugavdamiseks on seadmele läbimõeldult paigutatud ühe puutega kasutatavad kiirklahvid. Nende abil on vajalikud funktsioonid kiirelt kättesaadavad, sealhulgas kiire otse arvutisse skannimine ja ökonoomne mitme lehekülje kopeerimine ühele lehele, mis vähendab paberi- ja rahakulu.

Kasutajasõbralikkus
Kogu seadme kasutamiseks vajalik teave kuvatakse selgel taustvalgustusega 5-realisel vedelkristallekraanil. Intuitiivsed menüüd tõstavad tootlikkust ja võimaldavad kasutajatel kiiresti vajalikke funktsioone valida, sealhulgas otse USB-pulgale skannimist, mis lihtsustab dokumentide jaotamist.

Säästke energiat ja kulusid
Säästate energiat ja oma kulusid ning vähendate ökoloogilist jalajälge. Energiasäästlikul seadmel i-SENSYS MF8080Cw on Energy Stari sertifikaat ja madal tüüpiline energiatarve (Typical Energy Consumption, TEC). Canoni ettevalmistustehnoloogia On-Demand annab seadmele oma klassi ühe väikseima puhkerežiimi energiatarbe.