NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF8180C

MF8180C on multifunktsionaalne seade, mis sisaldab endas värvilist laserprinterit, -faksi, koopiamasinat ja skannerit. Sisseehitatud võrgukaart võimaldab MF8180C-d jagada kontori kõigi arvutite vahel.

• Võimas värviline laser-multifunktsionaal
• Trükkimise lahutusvõime kuni 2400 x 600 dpi-d (parendatult)
• 19 lehekülge minutis (mustvalgelt), 4 lehekülge minutis (värviliselt)
• Super G3 kiirusega faks
• Skanneerimise lahutusvõime kuni 9600 x 9600 dpi-d
• Sisseehitatud võrgukaart
• Lihtne toonerikasseti vahetus

Värviline ja "Kõik ühes seadmes"
MF8180C pakub kasutajale lihtsat ja mugavat värvilist laserprintimist, -faksimist, kopeerimist ja skaneerimist ühes kompaktses seadmes. MF8180C ühendub tänu sisseehitatud võrgukaardile ka lihtsalt teie organisatsiooni kohtvõrku ja seega võib seadet jagada kõigi arvutite vahel.

Kvaliteetne laserprintimine
Lahutusvõime 600 x 600 dpi-d tagab selle, et trükised oleks alati kõrge kvaliteediga ja professionaalsed. Lahutusvõimet on võimalik tõsta Canoni unikaalse tehnoloogia abil kuni 2400 x 600 dpi-ni. Canoni õlivaba S tooner tagab perfektse viimistluse värvilistel trükistel.

Kiire trükkimine
Prindi ja kopeeri kiirusega 19 lehte minutis ning 4 lehekülge minutis värviliselt. Printimist võid alustada koheselt, sest MF8180C ei pea enne seda soojenema.

Aega ja raha säästev laserfaks
MF8180C Super G3 laserfaks edastab ühe lehekülje 3 sekundiga ja hoiab seega organisatsiooni telefoniarved madalad, ning kasutaja ei pea enam kaua faksi järel ootama kuni saab oma tööd edasi teha. MF8180C on võimeline vastu võtma ka mitu dokumenti korraga. Kui ka nädalavahetusel faksis paber või tooner otsa saab, võid ikka muretu olla, sest 256 lehekülge mahutavas faksimälus on dokumendid kindlalt kaitstud ja ootavad rahulikult printimist. Pikki dokumente saab skaneerida ka mällu ja siis nad otse mälust faksida.

Kvaliteetne värviskanner
MF8180C võimaldab skaneerida dokumente ja fotosid otse PDF formaati arvutisse või siis saata nad koheselt e-mailile. Lahutusvõimet 1200 x 2400 dpi-d on võimalik tõsta Canoni unikaalse tehnoloogia abil kuni 9600 x 9600 dpi-ni. USB2.0 ühenduvus kiirendab tunduvalt dokumentide saatmist arvutist printerisse.

Võrgukaart
Sisseehitatud võrgukaart võimaldab kohtvõrgus olevatest arvutitest nii printimist kui ka faksimist. MF8180C-d on väga lihtne ühendada juba olemasoleva arvutivõrguga. Kaugkasutajaliides tagab lihtsa kontrolli MF8180C üle kasutajatele ja võrguadministraatoritele.

Lihtne ja puhas hooldus
Masinat on väga lihtne hooldada. Lihtsalt vaheta vajalik toonerikassett. Vahetades trumlikasseti, mis sisaldab kõiki rohkem kuluvaid osasid on MF8180C jälle justkui uus.

Mugav töötada
Automaatne dokumendisöötur, mis mahutab kuni 50 lehte võimaldab mugavalt faksida, kopeerida või skaneerida ka suuremahulisi dokumente. Printimise teevad mugavaks 250 lehte mahutav paberikassett ja 125 lehte mahutav universaalne lehesöötur.