NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF8280Cw

See väikeettevõtetele täiuslik multifunktsionaalne lauaseade jagab lihtsasti kasutatavaid funktsioone juhtmeta või juhtmega võrgu kaudu ning prindib muljetavaldavaid värviprinte arvutist või mobiiliseadmetest.

• Värviline võrguprintimine, kopeerimine, skannimine ja faksimine
• Võrgu- ja Wi-Fi-valmidusega
• Apple AirPrint™ ja Google Cloud Print
• 14 lk/min mustvalge ja värviline printimine
• Kiirklahvid lihtsaks skannimiseks ja ökonoomseks kopeerimiseks
• 7-realine vedelkristallekraan
• Skannimine võrgukausta ja USB-mälupulgale
• Energiasäästlik

Võrguvalmidusega kõik-ühes seade
Suurendage selle kompaktse ja stiilse multifunktsionaalse seadme abil meeskonna tootlikkust. See toetab mobiilset printimist ja sobib ilusti igasugusele kontorilauale. Võrgu- ja Wi-Fi-valmidusega mudelit i-SENSYS MF8280Cw on lihtne kasutada tänu selle intuitiivsele navigeerimisele ja selgele värvilisele ekraanile, muutes värviliste dokumentide printimise, kopeerimise ja skannimise ning nende töörühmade vahel jagamise lihtsaks.

Lihtne jagamine
Mobiilse printimise abil on lihtne nutitelefone ja tahvelarvuteid mudeliga i-SENSYS MF8280Cw peaaegu igalt poolt kontorist ühendada. Printige e-kirju, veebilehti ja teisi dokumente otse oma iPhone'ist või iPadist, kasutades Apple AirPrint™-i tuge, mis tuvastab automaatselt printeri teie võrgus. Canoni tasuta mobiilse printimise rakendus prindib juhtmevabalt ka teie Apple'i iOS seadmest. Mudelil i-SENSYS MF8280Cw on Google Cloud Printi tugi, et saaksite ükskõik kust interneti kaudu printida, kasutades nutitelefoni, tahvelarvutit või lauaarvutit.

Kiire ja kvaliteetne tulemus
Tootlikumaks tööks prindib ja kopeerib mudel i-SENSYS MF8280Cw nii värvilisi kui ka mustvalgeid dokumente kiirusega 14 lehekülge minutis ning sellel on 50-leheline automaatne dokumendisöötur. Tänu Canoni kiire esimese prindi tehnoloogiale ja esimese koopia kiirele väljastusajale ei pea tulemusi kaua ootama. Täiustatud pildikvaliteet (kuni 1200 x 1200 dpi eraldusega) tagab iga kord heleda ja erksa tulemuse.

Lihtne kasutamine ja hooldamine
Ühepuuteklahvid ja intuitiivsed menüüd muudavad selle kasutamise ja hooldamise igaühe jaoks lihtsaks. Tootlikkus on suurem tänu lihtsale skannimisele ja ökonoomsele kopeerimisele, mis kombineerib mitu lehekülge ühele lehele, säästes paberit ja raha. Taustavalgustusega 7-realine värviline ekraan kuvab selgelt kogu kasutajatele vajaliku teabe. Kõik-ühes kassett lihtsustab hooldamist ja suurendab usaldusväärsust.

Kiire dokumentide jaotamine
Jagage dokumente mugavalt, skannides üle võrguühenduse või otse USB-mälupulgale.

Energia- ja rahasäästlik
Säästke kompromissideta jõudluses ning vähendage oma ökoloogilist jalajälge, kasutades Canoni ettevalmistustehnoloogiat On-Demand. Mudel i-SENSYS MF8280Cw on ENERGY STAR®-i sertifikaadiga ning see on oma klassis üks energiatõhusaim multifunktsionaalne seade. Energiatarve on puhkerežiimis ainult 1 W.