NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF8340Cdn

Suur jõudlus ja professionaalne värvikvaliteet – see ruumi- ja energiasäästlik seade aitab parandada ettevõttesisest suhtlust ning tõsta tootlikkust.

• Automaatne kahepoolne võrguprintimine, kopeerimine ja skannimine
• 20 värvilist või mustvalget lehekülge või koopiat minutis
• Kiirklahvid lihtsaks skannimiseks, ökonoomseks kopeerimiseks ja turvaliseks printimiseks
• Kasutajasõbralik 5-realine vedelkristallekraan
• Skannimine e-posti rakendusele, võrgukausta ja USB-mälupulgale
• Energiasäästlik


Stiilne ja ruumisäästlik multifunktsionaalne seade
Võrguvalmidusega ja väikestes meeskondades jagamiseks mõeldud kompaktses ja lihtsalt kasutatavas seadmes on kombineeritud automaatne kahepoolne printer, koopiamasin ja skanner. Oma kaasaegse mustvalge disaini tõttu sobib see hästi igasse kontorisse.

Kiirem töövoog
i-SENSYS MF8340Cdn prindib ja kopeerib kiirusega 20 lk/min nii värvilisi kui ka mustvalgeid dokumente, kasutades 50-lehelist automaatset kahepoolset dokumendisööturit. Esimese koopia kiire väljastusaeg tähendab, et ootamiseks kulub vähe aega. Canoni kiire esimese väljatrüki tehnoloogia Quick First-Print võimaldab puhkerežiimist väljumisel minimaalse viivitusega printida ja kopeerida.

Lihtne kasutamine ühe vajutusega
Ühe vajutusega kasutatavad kiirklahvid võimaldavad seadme põhifunktsioonidele (kiire otse arvutisse skannimine, mitme lehekülje ühele lehele kopeerimine ning turvaline printimine) kiiret juurdepääsu. Lisaks on seadmel lihtsalt kasutatav taustvalgustusega 5-realine vedelkristallekraan. Selle abil saab kasutaja erinevate funktsioonide vahel kergesti navigeerida.

Saatmine ja jagamine
Canoni saatmisfunktsiooni SEND võimaldab dokumente skannida ja otse e-postkasti, dokumendikausta või USB-pulgale saata. Dokumentide saatmist ja jagamist lihtsustab ka pakkimistehnoloogia Compact PDF, mis vähendab sama kvaliteedi juures failisuurust standardsete pakkimismeetoditega võrreldes kümme korda.

Säästke energiat ja kulusid
Energy Stari sertifikaadiga seadme tüüpiline energiatarve (Typical Energy Consumption, TEC) on oma klassi üks madalamaid. Canoni ettevalmistustehnoloogia On-Demand annab seadmele töökiirust ohverdamata oma klassi ühe väikseima puhkerežiimi energiatarbe.