NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF8450

Andke oma väikeettevõttele tõsine eelis kasutades värvilist dokumentide väljastamist. Selle intelligentse multifunktsionaalse seadme saatmisfunktsioonid ning automaatsed dupleksvõimalused suurendavad teie kontori produktiivsust.

• Värviline multifunktsionaalne seade
• 17 lk/min värviline paljundamine ja printimine
• Kiire esimene trükis ja energiasäästlik seade
• Integreeritud võrgukaart
• Skannimine e-mailile, võrgukausta ja USB-mälupulgale
• 3,5" värviline TFT-ekraan ja mugav valikuketas
• Kahepoolne printimine/paljundamine/faksimine/skannimine

Neli ühes mugavus
Lõika kasu suurepärasest värviprintimisest, -faksimisest, -paljundamist ja -skannimisest kasutades üht kompaktset ja stiilset seadet.

Suurepärane värvikvaliteet ja terav must tekst
Andke oma turundusmaterjalidele lisamõju suurepäraste värviliste piltide ja graafikaga. See lauapealne mudel ühendab endas mitmeid Canoni kõrg-klassi mudelites olevaid omadusi ning tagab parima värvikvaliteedi.

Säästa aega, hoia kokku energiakuludelt
Kiire esmatrükitehnoloogia puudub soojenemisaeg. Seade on alati vajadusel töövalmis ning kuni väljastuskiirusele 17 lk/min värviliselt on kõik tööd õigel ajal valmis. i-SENSYS MF8450 on Energy Star sertifikaadiga ning tarbib kõigest 1,2W unerežiimis.

Ülim kasutusmugavus
Suur 3,5" värviline TFT-ekraan koos Easy-Scroll juhtkettaga lubab mugavat juurdepääsu kõikidele seadme funktsioonidele ning kindlale tegevusele suunatud graafiline menüü tagab sujuva kasutuskogemuse.

Jaga seadet kogu kontoris
Jagage printimis, skannimis ja faksimis funktsioone selle võrguvalmis seadmega. Intuitiivne seadistusabiline aitab teil enda seadet üles seada ning ID-haldusfunktsioon hoiab ära kõrvaliste isikute ligipääsu seadmele.

Võimsad saatmisfunktsioonid
Kiirenda ja lihtsusta kontorisisest töövoolu. Skanni värvilisi dokumente koheseks jagamiseks läbi emaili, võrgu, FTP-serveri, võrguühendusega faksi või USB. Dokumente on võimalik skannida mitmetes erinevates failivormingutes k.a. Compact PDF, mis kasutab Canoni unikaalselt pakkimistehnoloogiat.

Maksimeeri produktiivsust
Hoia kuludelt kokku, säästa paberit ning väljasta professionaalse välimusega dokumente automaatse kahepoolse trükkimisega. Kahepoolne automaatne dokumendisöötur tagab kiire automaatse kahepoolse paljunduse, skannimise ja faksimise. Maksimaalse paberimahuga 850 A4 lehte ning 384MB jagatud mäluga i-SENSYS MF8450 ei jää hätta isegi kõige suurema töökoormusega.

Kiire faksimine
Faksi dokumente ülikiirelt ja efektiivselt tänu Super G3 modemile ja 200 kiirvalikule. Ultra High Quality tehnoloogia tagab, et isegi väga detailsed dokumendid jõuavad kohale ideaalsel kujul.

Kõik-ühes toonerikassetid
Kõik-ühes toonerikassett tagab hoolduse vaba töö ja pideva kõrgekvaliteetse väljastuse. Kasseti vahetus toimub kõigest mõne sekundiga.