NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF9220Cdn

i-SENSYS MF9220Cdn on värviline laser-multifunktsionaal, mis trükib kiirusega 21 lk/min. Seadmel on kahepoolne originaalisöötur, 3,5" LCD-ekraan ja nutikad saatmisfunktsioonid.

• Värviline kõik-ühes seade
• 21 lk/min värviline printimine ja paljundamine
• Kõrgkvaliteetne värviline väljastus
• Kiire esmatrükk ja energisäästlik
• Võrguvalmis
• Mailile, võrgukausta ja USB-mälupulgale skannimine
• 3,5" (8,8 cm) värviline LCD-ekraan
• Kahepoolne printimine, paljundamine, skannimine ja faksimine


Värviline kõik-ühes laserseade
Nautige suurepärast värvilist printimist, faksimist, paljundamist ja skannimist - seda kõike ühe stiilse ja säästliku seadmega.

Säästke aega ja raha
Canoni esmatrükitehnoloogiaga soojenemisaeg puudub ning seade on kohe kasutusvalmis. Energy Star sertifikaadiga i-SENSYS MF9220Cdn säästab raha tänu oma ülimadalale energiakulule.

Silmapaistev värvikvaliteet ja puhas must tekst
Tänu kaunitele värvilistele piltidele, selgetele graafikutele ning teravale tekstile on teie dokumendid eriti mõjuvad. See lauapealne mudel ühendab endas mitmeid Canoni kõrgklassi seadmete funktsioone.

Jagage tootmisvõimet
Jagage selle võrguvalmis seadmega printimis-, skannimis- ning PC-faksimisfunktsioone (ainult saatmine). Intuitiivne seadistusviisard aitab teil kohe ühenduda ning kasutaja ID-halduri funktsioon piirab ligipääsu ainult volitatud inimestele.

Võimsad saatmisfunktsioonid
Kiirendage ning lihtsustage töövoolu. Skannige värvilisi dokumente kiiresti ning lihtsalt, nende koheseks jagamiseks üle maili, võrguserveri, FTP-serveri, internet faksi või USB-mälupulgaga. Dokumente on võimalik skannida erinevatesse vormingutesse, ka Compact PDF, mis kasutab Canoni unikaalset pakketehnoloogiat.

Ülim kasutus
Suure 3,5" (8,8cm) värvilise LCD-ekraaniga koos Easy-Scroll rullikuga pääsete ligi kõikidele funktsioonidele. Tulemusele suunatud graafiline menüü tagab kiire ning sujuva kasutuse.

Suurendage tootlikust
Vähendage kulusid, hoidke kokku paberilt ning tootke professionaalseid dokumente automaatse kahepoolse printimisega. Kahepoolne automaatne originaalisöötur lubab kiiret kahepoolset paljundamist, skannimist ja faksimist. Maksimaalse paberimahuga 850 A4 lehte, saab i-SENSYS MF9220Cdn hakkama ka kõige tegusama väikekontori töökoormusega.

Kõik-ühes kassettid
Nautige pidevat ja kõrgkvaliteetset väljastust. Kõik neljast kassettist sisaldavad toonerit, trumlit ning puhastusseadet, nii vähendate hoolduskulusid ja hoiate seadme töös. Kassetti Vahetamine on puhas, kiire ning lihtsalt läbiviidav.