NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-Sensys FAX-L150

Kompaktne, stiilne ning hõlpsasti kasutatav ja hooldatav faksiseade. Tänu suurepärasele töökiirusele ja -kindlusele ning hulgale professionaalsetele faksifunktsioonidele on see suurepärane lahendus väike- ja keskmise suurusega ettevõtetele.

• Kompaktne ja kiire Super G3 faksiseade
• 512-leheküljeline saadetavate ja vastuvõetavate fakside mälu
• 15 kiirvalimisnumbrit ja 100 koodvalimisnumbrit
• 30-leheline automaatne dokumendisöötja
• Lihtsalt kasutatav intuitiivne LCD-ekraan
• Kõik-ühes-kassett
• Energiasäästlik

Kiire ja ökonoomne faksimine
Vähendage sidekulud miinimumini – see Super 3G faks kulutab ühe dokumendi lehekülje saatmiseks või vastuvõtmiseks vaid 3 sekundit*. Kuna fakse saab saata ja vastu võtta ülikiiresti, jäävad telefoniliinid vabaks.

Suurem tõhusus
Kõik saabuvad dokumendid salvestuvad turvaliselt 512-leheküljelisse mälusse, et saaksite paberi või tooneri lõppemise korral printimist hiljem jätkata. Mahukaid dokumente saab ka mälusse skannida ja seejärel automaatselt saata, et saatmisaega ja faksikulusid kokku hoida.

Kiire, lihtne kasutamine
Numbri valimine on lihtne isegi uutele kasutajatele, kuna sagedasti kasutatavad numbrid saab salvestada 15 kiirvalimisnumbri ja 100 koodvalimisnumbri alla. Selge ja intuitiivne 5-realine LCD-ekraan teeb faksi kasutamise eriti lihtsaks.

Tootlikum töö
Tänu 30-lehelisele automaatsele dokumendisööturile saavad kasutajad mahukamaid dokumente sujuvalt ühe liigutusega faksida või kopeerida, ilma et neid oleks tarvis ühekaupa masinasse sööta. Paberialusele mahub 150 lehte, et seda ei oleks tarvis tihti täita.

Kiire printimine ja kopeerimine
USB-ühenduse abil saab seda faksi ka kiire 18 lk/min laserprinterina kasutada. Tänu esimese lehekülje kiiret printimist võimaldavale tehnoloogiale kulub ülessoojenemiseks vähe aega. Dokumente saab ka kopeerida kiirusega 11,8 lk/min.

Lihtne hooldus
Seadmel i-SENSYS FAX-L150 on ökonoomne kõik-ühes-kassett, mis sisaldab toonerit, trumlit ja kõiki vajalikke detaile. Kasseti vahetamine toimub hõlpsalt ja määrimata vaid sekundite jooksul. Ehtsate Canoni printerikassettide kasutamisel on kvaliteetne tulemus kindlustatud.

Energiasäästlik
See energiasäästlik ja keskkonnasõbralik faks tarbib unerežiimis kõigest 1,5 W võimsust.