NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-Sensys FAX-L170

Kompaktne Super G3 faks, mida on lihtne kasutada ja hooldada. Tänu suurepärasele töökiirusele ja -kindlusele ning hulgale professionaalsetele faksifunktsioonidele on see suurepärane lahendus väike- ja keskmise suurusega ettevõtetele.

• Kompaktne ja stiilne Super G3 faksiseade
• 512 lk faksimälu
• 30 kiirvalimisnumbrit ja 100 koodvalimisnumbrit
• 30-leheline automaatne dokumendisöötja
• Lihtsalt kasutatav intuitiivne LCD-ekraan
• Kõik-ühes-kassett
• Energiasäästlik
• Sisseehitatud telefonitoru

Kiire ja ökonoomne faksimine
Tänu sellele Super G3 faksile vähendate oma sidekulud miinimumini. Ühe lehekülje edastamiseks kulub vaid 3 sekundit. Kuna fakse saab saata ja vastu võtta ülikiiresti, jäävad telefoniliinid vabaks.

Lihtne faksimine
Kõik saabuvad dokumendid salvestuvad turvaliselt 512-leheküljelisse mälusse, et saaksite paberi või tooneri lõppemise korral faksid hiljem välja printida. Mahukad dokumendid võib mällu skannida ja automaatselt korraga saata, et aega ja raha säästa ning kasutamist hõlbustada.

Lihtne ja kiire valimine
Seadet i-SENSYS FAX-L170 on isegi algajatel lihtne kasutada. Numbri valimine on väga lihtne – kõik sagedasti kasutatavad numbrid saab salvestada 30 kiirvalimisnumbri ja 100 koodvalimisnumbri alla. Selge ja intuitiivne LCD-ekraan teeb faksi kasutamise eriti lihtsaks.

Lihtsam töövoog
Tänu 30-lehelisele automaatsele dokumendisööturile saavad kasutajad mahukaid dokumente sujuvalt ühe liigutusega faksida või kopeerida, ilma et neid oleks tarvis ühekaupa masinasse sööta. Paberisalve mahub 150 lehte, et seda poleks tarvis tihti täita.

Kiire printimine ja kopeerimine
USB-ühenduse abil saab seda faksi ka kiire 18 lk/min laserprinterina kasutada. Tänu esimese lehekülje kiiret printimist võimaldavale tehnoloogiale kulub ülessoojenemiseks vähe aega. Dokumente saab ka kopeerida kiirusega 11,8 lk/min.

Minimaalne hooldus
Seadmel i-SENSYS FAX-L170 on ökonoomne kõik-ühes-kassett, mis sisaldab toonerit, trumlit ja kõiki vajalikke detaile ning on vahetatav sekunditega. Vahetamine on puhas ja lihtne ning ehtsaid Canoni kassette kasutades võite ka edaspidi kvaliteetsetes tulemustes kindel olla.

Erakordne energiasäästlikkus
Selle keskkonnasõbraliku faksiseadme energiasäästlikkus on oma klassi parim – puhkerežiimis kulub vaid 1,5 W võimsust.

Sisseehitatud telefonitoru
Faksil i-SENSYS FAX-L170 on telefoniga rääkimiseks telefonitoru, kusjuures fakside ja telefonikõnede vahel ümberlülitumine toimub automaatselt.