NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-Sensys FAX-L410

Tugeva korpusega ja kompaktne Super G3 faksiga laserseade sobib tänu oma suurele LCD-ekraanile, kiirele jõudlusele ja automaatsele kahepoolsele dokumendisööturile ideaalselt igasse ettevõttesse igapäevaseks kasutuseks.

• Tugeva korpusega ja kompaktne Super G3 faksimasin
• Suur 512-leheküljeline mälu
• Kiire faksimine 39 ühepuuteklahvi ja 200 kiirvalimiskoodiga
• Automaatne kahepoolne printimine, kopeerimine ja faksimine
• Kiire kopeerimine ja laserprintimine: 25 lk/min
• Ülimalt energiasäästlik

Kiire faks

Sellel kiirel faksi-, printimis- ja kopeerimisfunktsiooniga laserseadmel on tugev korpus, tänu millele sobib seade ideaalselt tegusatesse kontoritesse igapäevaülesannete täitmiseks. Kuna faksimasin kulutab väga vähe aega dokumentide ootamisele, siis on seadme tootlikkus suurem. Samal ajal saab kiiresti vastu võtta mitmeid fakse ilma telefoniliini üle koormamata, säästes nii veelgi rohkem aega tänu kiirele edastusele, mis vähendab märkimisväärselt ka telefonikulusid.

Tõhusam ja sujuvam faksimine

Ei ole vaja muretseda, kas faks jõuab kohale, kui paber või tooner otsa saavad või kui te kontorist eemal olete, kuna Dorado talletab faksid oma suurde 512-leheküljelisse* mällu. Lisaks saate faksid mälusse skannida, et need hiljem ära saata. Kahepoolne juurdepääs tähendab, et seda saab teha isegi sissetulevate fakside vastuvõtmisega samal ajal. Canoni unikaalne ülikvaliteetne 256 halltoonis pilditehnoloogia tagab fakside selged üksiksasjad isegi seal, kus joonised või fotod on esitatud koos tekstiga.

Suurem tõhusus

Doradot on tänu intuitiivsele suurele vedelkristallekraanile lihtne kasutada. Faksimine on kiirem tänu 39-le ühepuuteklahvile ja 200-le kiirvalimiskoodile, salvestades sagedamini kasutatavad numbrid, et neid ei peaks iga kord enam uuesti valima. 250-leheline paberimaht vähendab kasseti täitmisele kuluvat aega. Standardne telefonitoru võimaldab samalt telefoniliinilt kõnesid vastu võtta ja käsitsi fakse saata. See on kasulik juhul, kui te peate faksisaajale esmalt helistama.

Kasutage vähem paberit ja vähendage ajakulu

Automaatne kahepoolne printimine säästab raha, vähendades paberi kasutamist. Kahepoolne automaatne dokumendisöötur (DADF) muudab kahepoolsete dokumentide kopeerimise ja faksimise lihtsamaks, kuna neid saab skannida ühe toiminguna.

Kiire laserprintimine

Kasutage Doradot oma töörühma täiendava laserprinterina – selle kopeerimise ja laserprintimise kiirus on 25 lk/min. Enam ei pea ka väljatrükke, koopiaid ja saadetavaid fakse pikisilmi ootama, kuna puhkerežiimis kasutatav kiire esimene väljatrükk tähendab, et ooterežiimist väljumisel soojenemisaeg puudub.

Ülimalt energiasäästlik

Säästke energiat ja kulusid tänu Dorado säästlikele funktsioonidele. Seade vastab Energy Star®-i standarditele ja tarbib puhkerežiimis vaid 1,4 W. Kõik-ühes-kassetid, mis koosnevad toonerist, trumlist ja puhastusseadmetest, et vähendada hooldustöid ja suurendada usaldusväärsust, vähendavad kulutarvikuid ja neid saab hõlpsalt ringlusse võtta.