NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-Sensys MF418x

Teie võrguprinteripargi uusim liige – nutikas lihtne ja kompaktne mustvalge multifunktsionaalne printer MF418x pakub laserikvaliteediga printimis-, kopeerimis- ja skannimisvõimalusi ning toetab kõiki paindlikuks töötamiseks vajalikke funktsioone.

• Wi-Fi toega mustvalge A4 multifunktsionaalne laserprinter, mis on mõeldud just väikestele töörühmadele
• Kiire profikvaliteediga printimine kuni 33 lk/min
• Lihtne kasutamine tänu intuitiivsele värvilisele puuteekraanile
• Automaatne kahepoolne printimine vähendab jäätmeteket ja tegevuskulusid
• Kiire esimese väljatrüki funktsioon säästab aega ja tõstab teie tiimide tootlikkust
• Turvaline PIN-printimine
• AirPrint, Mopria ja Canoni rakendus PRINT Business võimaldavad printida nutitelefonidest ja tahvelarvutitest
• Ühildub hõlpsasti kõigi populaarsete pilveteenustega.
• Hõlpsasti integreeritav seadme- ja tootmisjuhtimissüsteemidega
• Lihtne hooldada tänu mugavatele kõik-ühes-kassettidele


Arukam tööviis büroos
Multifunktsionaalne laserprinter MF418x A4 pakub väikestele töörühmadele kauaoodatud tootlikkuse tõusu. Profikvaliteediga printimine kiirusel kuni 33 lk/min – hoolimata suhteliselt väikestest mõõtmetest on MF418x piisavalt paindlik kõigi teie dokumentidega seotud vajaduste täitmiseks. Intuitiivne 3,5-tolline värviline puuteekraan, 550-leheküljeline paberisalv ja kiire esimese väljatrüki võimekus aitavad teie tiimidel tõhusamalt ja katkestusteta töötada. Samuti aitab MF418x mugavalt privaatsust kaitsta: funktsioon Secure Print kaitseb teie dokumendid PIN-koodiga, isegi kui prindite mobiilseadmest.

Paindlik tööriist
Kuna MF418x toetab funktsioone Apple AirPrint (iOS) ja Mopria (Android), saavad teie töötajad printida igast nende funktsioonide toega seadmest. Lisaks saavad nad juurdepääsu rakenduse Canon PRINT Business võimsatele funktsioonidele ning võimaluse ühendada seade vaid mõne sekundiga Google Cloud Printi kontoga.

Täiustatud dokumendijagamine
Pilvprintimise valmidusega MF418x aitab teil paindlikumalt tegutseda. MF Scan Utility (laua-/sülearvutitele) ja rakendus Canon PRINT Business (mobiilseadmetele) võimaldavad igaühel luua sujuvalt ühenduse MF418x ja populaarsete pilveteenuste nagu Evernote® ja DropBox vahel, et dokumente kiiresti skannida, digitaliseerida ja jagada või lihtsalt ühe liigutusega skannida ja e-kirjaga saata.

Nutikad võrgundusvõimalused
Tänu hulgale paindlikele võrgundusvõimalustele sulandub MF418x teie võrguga suurepäraselt. WiFi ja Etherneti ühenduvus ning printeriprotokollide PCL5e/6 ja Adobe PostScript tugi võimaldavad probleemivaba integreerimist hallatavate võrgukeskkondadega. Canoni kaughooldussüsteemi e-Maintenance ja Canoni tootmisjuhtimissüsteemi uniFLOW toe tõttu sobib MF418x suurepäraselt ka hallatavatesse võrgukeskkondadesse.

Lihtne ja odav pidada
Tänu Canoni kõik-ühes kassetidisainile vahetatakse kõik peamised komponendid ühe toiminguga ning töökindlus ja kvaliteet on tagatud ka pärast toonerikasseti vahetamist. Puhke- ja ooterežiimi madal energiatarve, automaatne kahepoolne printimine ja nutikas energiasäästlik automaatne väljalülitus teevad printerist MF418x jätkusuutliku ja säästliku valiku.