NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR1018

iR1018 aitab sind igapäevaste kontoritöödega. Kompaktne lauapealne seade paljundab ja prindib kiirusega 18lk/min ja ka kahepoolselt.

• Prindi ja kopeeri kiirusega 18lk/min
• Automaatne kahepoolne trükkimine
• 1200dpi lahutusvõime
• Lauapealne seade on ideaalne väikekontoritele
• Lisavarustuses võrgukaart
• Energia säästmine ja soojendumisaja puudumine

Suurepärane kommunikatsioonikeskus kodu- või väikekontorisse
Paljunda ja prindi kahepoolseid dokumente kiirusega 18lk/min. Lisatud energia säästurežiim koostöös nõudmisel kinnitamise tehnoloogiaga teeb sellest ideaalse lauapealse seadme kodukontorisse või väikeettevõttesse.

Pingevaba seadme võrku integreerimine
Sa ei pea olema ainus oma kontoris, kes saab uue seadme funktsioonidest rõõmu tunda. Lisaseadmete hulgas oleva võrgukaardi abil saad jagada seadet kogu kohtvõrgus.

Ruumi säästev, aga samas laiendatav
Spetsiaalselt väikestele ettevõtetele ja kontoritele disainitud iR1018 on piisavalt kompaktne, et töötada ka kitsaimates tingimustes. Standardis olevat 600-lehelist paberisöötu on võimalik laiendada vajadusel kuni 1100 A4 leheni.

Keskkonnasõbralik
Innovatiivne kinnitusel fikseerimise tehnoloogia võimaldab seadet hoida enamiku ajast säästurežiimis ja "ärgata" vajadusel vähem kui 5 sekundiga - suurepärane viis energia ja raha säästmiseks ilma aega kulutamata.

Keskkonnasõbralikud tootmismeetodid tagavad, et seade ühildub Euroopa RoHS ja WEEE direktiividega, ning et tema tootmisel ei kasutatud pliid ja muid ohtlikke aineid. Lisaks sellele vastab iR1018 rahvusvahelisele Energy Star programmile.