NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR1018J

iR1018J on kompaktne kopeerimislahendus väikekontoritele, mis vajavad vastupidavat lauapealset paljundusmasinat. Sisseehitatud kahepoolne trükkimine ja kiirus 18lk/min tagavad maksimaalse jõudluse taskukohase hinna juures.

• Kopeeri kiirusega 18lk/min
• Automaatne kahepoolne trükkimine
• 1200dpi lahutusvõime
• Lauapealne seade on ideaalne väikekontoritele
• Energia säästmine ja soojendumisaja puudumine

Kompaktne koopiamasin kodu- või väikekontorisse
Paljunda kahepoolseid dokumente kiirusega 18lk/min. Lisatud energia säästurežiim koostöös nõudmisel kinnitamise tehnoloogiaga teeb sellest ideaalse lauapealse seadme kodukontorisse või väikeettevõttesse.

Ruumi säästev, aga samas laiendatav
Spetsiaalselt väikestele ettevõtetele ja kontoritele disainitud iR1018J on piisavalt kompaktne, et töötada ka kitsaimates tingimustes. Standardis olevat 600-lehelist paberisöötu on võimalik laiendada vajadusel kuni 1100 A4 leheni.

Keskkonnasõbralik
Innovatiivne kinnitusel fikseerimise tehnoloogia võimaldab seadet hoida enamiku ajast säästurežiimis ja "ärgata" vajadusel vähem kui 5 sekundiga - suurepärane viis energia ja raha säästmiseks ilma aega kulutamata.

Keskkonnasõbralikud tootmismeetodid tagavad, et seade ühildub Euroopa RoHS ja WEEE direktiividega, ning et tema tootmisel ei kasutatud pliid ja muid ohtlikke aineid. Lisaks sellele vastab iR1018J rahvusvahelisele Energy Star programmile.