iR1020

710.65 €

iR1020 lihtsustab teie igapäevast kontoritööd. See mahub ilusti teie lauale, töötleb 20 lk/min ja võimaldab professionaalse tulemuse saavutamiseks luua ka kahepoolseid dokumente.

• Printimine/kopeerimine kiirusega 20 lk/min
• Kahepoolsed dokumendid
• Suurepärane prindieraldusvõime 1200 dpi
• Kompaktne, lauale mahtuv – ideaalne väikeettevõtetele
• Hõlbus võrguhäälestus
• Automaatne energiasäästurežiim, kui seadet parasjagu ei kasutata
• Keskkonnasõbralik

Ideaalne kodukontorisse ja väikeettevõttesse
iR1020 tagab iga kord professionaalse tulemuse. Mustvalgeid A4-dokumente saab laua äärest lahkumata kopeerida ja printida kiirusega 20 lehekülge minutis ja täiustatud režiimis muljetavaldava eraldusvõimega 1200 punkti tolli kohta. Tänu kahepoolsete dokumentide loomise standardvõimalusele jätavad teie dokumendid alati hea mulje ja aitavad ka jäätmehulka vähendada.

Hõlbus võrguga integreerimine
Te pole ainus, kes iR1020 tööviljakust parandavatest omadustest kasu võib saada. iR1020 on hõlpsalt võrku ühendatav, nii et kasu saavad ka teie kolleegid. Võrguprintimist võimaldab Canonile kuuluv täiustatud jõudlusega printerikeel UFR II Lite; ning saadaval on PCL-printimise võimalus.

Ruumisäästlik ja kohandatav
iR1020 on suurte ideedega kompaktne seade, mis on loodud just väikeettevõtete ja kontoritöögruppide tööviljakuse tõstmiseks. Seadmesse mahub kuni 600 paberilehte, ent soovi korral saab mahtu veelgi suurendada kuni 1100 A4-leheni.

Keskkonnasõbralik
Kui seadet ei kasutata, lülitatase automaatselt sisse energiat säästev ooterežiim. Kui seadet jälle vajate, saavutab see täistööjõu vähem kui 5 sekundiga. See on suurepärane lahendus energia säästmiseks, ilma et tööviljakus kannataks.

Keskkonnasõbralik tootmisviis tagab, et seade vastab Euroopa direktiividele RoHS ja WEEE*, mis keelavad plii ja teiste ohtlike ainete kasutamise tootmisprotsessis. Lisaks sellele vastab seade rahvusvahelisele programmile Energy Star.

*Ohtlike ainete kasutamise piiramist käsitlev direktiiv (RoHS) ja EL-i direktiiv elektri- ja elektroonikaseadmete jäätmete kohta (WEEE)

Tooteid samast grupist…

iR1020

iR2520

iR2530i

iR2545i

iRA6055