NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR1024A

Kompaktne iR1024A toob automaatse dokumendisöötmise ning kiiruse 24lk/min sinu töölauale. Lisa sellele veel kahepoolne trükkimine ning energia säästurežiim ja sul ongi olemas seade, mis viib su ettevõtte tippu.

• Prindi ja kopeeri kiirusega 24lk/min
• Automaatne kahepoolne trükkimine
• Automaatne dokumendisöötja
• 1200dpi lahutusvõime
• Lauapealne seade on ideaalne väikekontoritele
• Energia säästmine ja soojendumisaja puudumine

Suurepärane kommunikatsioonikeskus kodu- või väikekontorisse
Paljunda suuremahulisi dokumente mugavalt automaatse originaalisöötja abiga ja prindi kahepoolseid dokumente - seda kõike kiirusega 24lk/min. Lisatud energia säästurežiim koostöös nõudmisel kinnitamise tehnoloogiaga teeb sellest ideaalse lauapealse seadme kodukontorisse või väikeettevõttesse.

Suurepärane seade suuremahuliste dokumentide paljundamiseks
Paljunda suuremahulisi dokumente mugavalt automaatse originaalisöötja abiga.

Pingevaba seadme võrku integreerimine
Sa ei pea olema ainus oma kontoris, kes saab uue seadme funktsioonidest rõõmu tunda. Tänu lisavarustuses olevale võrgukaardile on seadme kohtvõrku integreerimine kiire ja mugav tegevus. Niimoodi saab iR1024A võimalusi kasutada kõigist kontori arvutitest. Prindikeeltena kasutab iR1024A Canoni UFRII Lite prindikeelt. Lisavarustuses on saadav ka PCL prindikeel.

Ruumi säästev, aga samas laiendatav
Spetsiaalselt väikestele ettevõtetele ja kontoritele disainitud iR1024A on piisavalt kompaktne, et töötada ka kitsaimates tingimustes. Standardis olevat 600-lehelist paberisöötu on võimalik laiendada vajadusel kuni 1100 A4 leheni.

Keskkonnasõbralik
Innovatiivne kinnitusel fikseerimise tehnoloogia võimaldab seadet hoida enamiku ajast säästurežiimis ja "ärgata" vajadusel vähem kui 5 sekundiga - suurepärane viis energia ja raha säästmiseks ilma aega kulutamata.

Keskkonnasõbralikud tootmismeetodid tagavad, et seade ühildub Euroopa RoHS ja WEEE direktiividega, ning et tema tootmisel ei kasutatud pliid ja muid ohtlikke aineid. Lisaks sellele vastab iR1024A rahvusvahelisele Energy Star programmile.