NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR1024F

Kompaktne iR1024F on võimas, suure jõudlusega lauapealne kommunikatsioonikeskus, mis suudab printida, kopeerida ja faksida dokumente kiirusega 24 lk/min.

• Prindi, kopeeri, faksi kiirusega 24lk/min
• Automaatne kahepoolne print
• Automaatne dokumendisöötur
• 1200dpi lahutusvõime
• Lauapealne seade on ideaalne väikekontoritele
• Energiasääst ja soojenemisaja puudumine

Suurepärane kommunikatsioonikeskus kodu- või väikekontorisse
Paljunda suuremahulisi dokumente mugavalt automaatse originaalisööturi abiga, prindi kahepoolseid dokumente või saada fakse - seda kõike kiirusega 24 lk/min. Lisatud energiasäästurežiim koostöös nõudmisel kinnitamise tehnoloogiaga teeb sellest ideaalse lauaseadme kodukontorisse või väikeettevõttesse.

Suurepärane seade suuremahuliste dokumentide faksimiseks või paljundamiseks
Paljunda või faksi suuremahulisi dokumente mugavalt automaatse originaalisööturi abiga. 200 numbriline faksimälu teeb lihtsaks kõigile pidevatele koostööpartneritele faksi saatmise mõne klahvivajutusega.

Lihtne seadme võrku integreerimine
Sa ei pea olema ainus oma kontoris, kes saab uue seadme funktsioonidest rõõmu tunda. Tänu lisavarustuses olevale võrgukaardile on seadme kohtvõrku integreerimine kiire ja mugav tegevus. Niimoodi saab iR1024F võimalusi kasutada kõigist kontori arvutitest. Prindikeeltena kasutab iR1024F Canoni UFRII Lite prindikeelt. Lisavarustusena on saadav ka PCL-prindikeel.

Ruumi säästev, aga samas laiendatav
Spetsiaalselt väikestele ettevõtetele ja kontoritele disainitud iR1024F on piisavalt kompaktne, et töötada ka kitsaimates tingimustes. Standardis olevat 600-lehelist paberisöötu on võimalik laiendada vajadusel kuni 1100 A4 leheni.

Keskkonnasõbralik
Innovatiivne kujutise kinnitamistehnoloogia võimaldab seadet hoida enamiku ajast säästurežiimis ja "ärgata" vajadusel vähem kui 5 sekundiga - suurepärane viis energia ja raha säästmiseks ilma aega kulutamata.

Keskkonnasõbralikud tootmismeetodid tagavad, et seade ühildub Euroopa RoHS ja WEEE direktiividega, ning et tema tootmisel ei kasutatud pliid ja muid ohtlikke aineid. Lisaks sellele vastab iR1024F rahvusvahelisele Energy Star programmile.