NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR1024iF

Lisatud intelligentsed skaneerimis- ja saatmisfunktsioonid teevad sellest seadmest võimsa multifunktsionaalse printeri. Prindi, kopeeri ja faksi dokumente must-valgelt ning skaneeri ja saada informatsiooni värviliselt - tõeliselt multifunktsionaalne lauapealne seade!

• Prindi, kopeeri, faksi kiirusega 24lk/min
• Automaatne kahepoolne trükkimine
• Värviline skaneerimis- ja saatmisfunktsioon
• Automaatne dokumendisöötja
• 1200dpi lahutusvõime
• Lauapealne seade on ideaalne väikekontoritele
• Lihtne võrgu ülesseadmine
• Energia säästmine ja soojendumisaja puudumine

Suurepärane kommunikatsioonikeskus kodu- või väikekontorisse
Uued intelligentsed funktsioonid lisavad iR1024iF seadmele ka värvilise saatmis- ja skaneerimisfunktsiooni. Paljunda suuremahulisi dokumente mugavalt automaatse originaalisöötja abiga, prindi kahepoolseid dokumente, saada fakse või skaneeri ja saada värvilisi dokumente otse arvutisse või e-mailile - seda kõike kiirusega 24lk/min. Lisatud energia säästurežiim koostöös nõudmisel kinnitamise tehnoloogiaga teeb sellest ideaalse lauapealse seadme kodukontorisse või väikeettevõttesse.

Intelligentne kommunikatsioon
Kui sul on vaja paljundada suuremahulisi dokumente, on hea teada, et sa saad seda teha enda kompaktse lauapealse seadmega ja ilma palju aega kulutamata. Tänu sisseehitatud dokumendisöötjale ja elektroonilisele sortimisele võid pikemate paljundustööde ajal rahulikult masina paljundama jätta ja ise muu tööga jätkata.

Kommunikatsioonivõimalusi on veelgi suurendatud uute intelligentsete saatmis- ja skaneerimisfunktsioonide abil. iR1024iF suudab skaneerida dokumente värviliselt või saata nad otse e-mailile. Koostöös dokumendisöötjaga on lihtne digitaliseerida suuremahulisi dokumente või näiteks pakkumisi PDF faili skaneerida ning otse mailile saata.

Pingevaba seadme võrku integreerimine
Sa ei pea olema ainus oma kontoris, kes saab uue seadme funktsioonidest rõõmu tunda. Tänu sisseehitatud võrgukaardile on seadme kohtvõrku integreerimine kiire ja mugav tegevus. Niimoodi saab iR1024iF võimalusi kasutada kõigist kontori arvutitest. Prindikeeltena kasutab iR1024iF Canoni UFRII Lite ja PCL printerikeeli.

Ruumi säästev, aga samas laiendatav
Spetsiaalselt väikestele ettevõtetele ja kontoritele disainitud iR1024iF on piisavalt kompaktne, et töötada ka kitsaimates tingimustes. Standardis olevat 600-lehelist paberisöötu on võimalik laiendada vajadusel kuni 1100 A4 leheni.

Keskkonnasõbralik
Innovatiivne kinnitusel fikseerimise tehnoloogia võimaldab seadet hoida enamiku ajast säästurežiimis ja "ärgata" vajadusel vähem kui 5 sekundiga - suurepärane viis energia ja raha säästmiseks ilma aega kulutamata.

Keskkonnasõbralikud tootmismeetodid tagavad, et seade ühildub Euroopa RoHS ja WEEE direktiividega, ning et tema tootmisel ei kasutatud pliid ja muid ohtlikke aineid. Lisaks sellele vastab iR1024iF rahvusvahelisele Energy Star programmile.