NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR1133A (demoseade)

Canon iR-1133 multifunktsionaalne A4 seade on mõeldud väikekontorites kasutamiseks. Efektiivne multifunktsionaal, millel on sisseehitatud uniFLOW ja e-hoolduse tugi. Seadmel on kahepoolne printimine standardvarustuses ja Wi-Fi-ühendus lisavarustusena. Tegemist on uue demo seadmega millega pole prinditud ühtegi lehte ;) Seade asub Tallinna Overallis.

• Multifunktsionaalsus: prindi, kopeeri, skanni
• Printimiskiirus kuni 33 lk/min
• Wi-Fi lisavarustusena
• 5-realine kasutajaliides
• Printimine USB-lt, skaneerimine USB-le
• Võrguvalmidus, lisavarustusena PCL ja PS
• Energiasäästlik
• uniFLOW ja E-Hoolduse tugi on sisse ehitatud


Tootlikkus
iR-1133 multifunktsionaalne seade on mõeldud väikekontorites kasutamiseks, sest esimene koopia prinditakse 8 sekundiga ja prindikiirus on 33 lehekülge minutis. Väikese ja keskmise suurusega firmad saavad suurendada tootlikkust ning samas hoida kokku kulusid ja ruumi. Seadmel on võimalus suurendada paberimahtu kuni 1050 leheni ja see varustatud värvilise skaneerimise funktsiooniga. 5-realist ekraani on lihtne kasutada.

Dokumente saab skaneerida värvilise skaneerimise funktsiooniga. Seade on ühilduv Canoni uniFLOW-lahendusega, mis võimaldab My Print Anywhere-funktsiooni kasutamise, nii et kasutaja saab väljaprindid kätte enda valitud seadmest. imageRUNNER1133 seadmega võib ka skaneerida USB-mälupulgale või printida sellest.*


Kulude kontroll
Seade on ühilduv Canoni uniFLOW tarkvaraga, mis tagab suurepärase kulude läbipaistvuse ja kontrolli, lubades kulusid kontrollida üksiku töö, kasutaja, osakonna ja kulukoha järgi.

Ühilduvus Canoni (Overalli) poolt pakutava e-hoolduse lahendusega tagab seadme suurema töökindluse ja hoiab kokku IT –osakonna administreerimise aega. Seda võimaldavad lahenduse automaatsed tegevused nagu seadmete kaughooldus, automaatne kulunumbrite lugemine ja kulumaterjalide taseme jälgimine. Klikipõhine arveldus tagab selle, et tasute ainult reaalselt tekkinud kulu eest.

Turvalisus
Sisseehitatud turvalisuse funktsioon tähendab, et prindid on ootel, kuni vastav kasutaja identifitseerib end printeri juures PIN-koodi abil See takistab dokumentide kuhjumise väljastusalustel ja väldib tööde sattumist volitamata isikute kätte. Korraga saab ootele jätta kuni 5 tööd. Alternatiivina võib kasutada Uniflow lahendust, mis kombineerituna läbipääsukaardi süsteemiga võimaldab kasutajatel turvaliselt piiranguvabalt printida. Pärast printimist kustutatakse ootel olevad tööd automaatselt.


Keskkonnasõbralik
Canoni imageRUNNER1133-l on ENERGY STAR ®-heakskiit ja väga madal kogutarbimist väljendav TEC-väärtus (Total Energy Consumption). Seade tarbib ainult 1 W puhkeolekus. Väga produktiivne kahepoolne printimine aitab säästa kulusid ja paberit.


Võrguga integreerimine
Canon ImageRUNNER1133 erinevate prindidraiverite PCL ja PostScript tugi tagab seadme lihtsa ühendatavuse ettevõtte olemasoleva IT taristuga. uniFLOW ühilduvus tähendab, et seadme saab kergelt integreerida uniFLOW lahendustega ja teenustega ning töötab edukalt koos kõigi teiste imageRUNNER ADVANCE seadmetega ühises võrgus. Pärast seadme ühendamist võrku võimaldab iW Management Console (iWMC) tarkvara tsentraalset- ja kaughaldust kõikidele prindiseadmetele.

* Saadaval ainult JPEG-või TIFF-failide