NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR1133iF

Multifunktsionaalne Canon iR-1133iF seade on mõeldud väikekontorites kasutamiseks. Efektiivne A4-multifunktsionaal, millel on sisseehitatud kahepoolne printimine ning prindi- ja koopiahaldustarkvara uniFLOW tugi. Lisavarustuse abil saab seadet kasutada ka Wi-Fi-printerina.

• Multifunktsionaalsus: prindi, kopeeri, skanni, faksi ja saada
• Printimiskiirus kuni 33 lk/min
• Skaneeri ja saada dokumente värviliselt kas e-posti või kausta
• Wi-Fi lisavarustusena
• 5-realine LCD-ekraan
• Printimine USB-pulgalt, skaneerimine USB-pulgale (JPEG-või TIFF)
• Võrguvalmidus, lisavarustusena PCL ja PS tugi
• Energiasäästlik
• uniFLOW- ja e-hooldustugi


Tootlikkus
iR-1133if multifunktsionaalne seade on mõeldud väikekontorites kasutamiseks. Esimene koopia prinditakse 8 sekundiga ja prindikiirus on 33 lehekülge minutis. Paberimahtu saab suurendada kuni 1050 leheni, lisaks on seadmel värvilise skaneerimise funktsioon ning dokumendisöötur (DADF) standardvarustuses. 5-realise LCD-ekraani abil on seadet lihtne kasutada.

iR-1133if ühildub Canoni uniFLOW-tarkvaraga, mis võimaldab MyPrintAnywhere-funktsiooni kasutamist, millega võib väljaprindid kätte saada enda valitud võrguseadmest. Seadmel on ka mugav skaneerimine USB-mälupulgalt, samuti saab USB-lt otse printida.


Kulude kontroll
Seade on ühilduv Canoni uniFLOW-tarkvaraga, mis tagab kulude läbipaistvuse, lubades väljastuskulusid kontrollida üksiku töö, kasutaja, osakonna või kulukoha järgi.

Ühilduvus Canoni poolt pakutava e-hoolduse lahendusega tagab seadme suurema töökindluse ja hoiab kokku IT-osakonna administreerimise aega. e-hoolduse lahenduses sisalduvad automaatsed tegevused nagu seadmete kaughooldus (diagnostika), automaatne loendurite lugemine ja kulumaterjalide taseme jälgimine. Kliki-põhine arveldus tagab aga vaid reaalsete kulude eest tasumise.


Turvalisus
Sisseehitatud turvalisuse funktsiooni abil saab tagada, et väljaprindid on seadmes seni ootel kuni vastav kasutaja end printeri juures PIN-koodi abil identifitseerib. Nii ei kuhju dokumendid väljastusalustel ja prinditööd ei satu kõrvaliste isikute kätte (korraga saab ootele jätta kuni 5 tööd). Alternatiivina saab kasutada uniFLOW-lahendust, mis kombineerituna näiteks läbipääsukaartide süsteemiga võimaldab piiranguvabalt turvaliselt printida. Pärast printimist kõik tööd kustutatakse.


Keskkonnasõbralik
Canoni iR1133iF seadmel on ENERGY STAR® heakskiit ja väga madal kogutarbimist väljendav TEC-väärtus (Total Energy Consumption). Seade tarbib puhkeolekus vaid 1W. Produktiivne kahepoolne printimine aitab säästa paberit ja seeläbi ka kulusid.


Võrguga integreerimine
iR1133iF erinevate prindidraiverite PCL ja PostScript tugi tagab seadme lihtsa ühendatavuse ettevõtte olemasoleva IT-taristuga. Seadme saab lihtsalt integreerida uniFLOW-lahendustega ning töötab edukalt koos kõigi teiste iR Advance võrguseadmetega. iW Management Console (iWMC) võrgutarkvara abil saab aga kõiki Canoni prindiseadmeid hallata ja monitoorida ühest kohast.