NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iR1210

iR1210

Usalda oma kontoritöö ladusamaks muutmine Canoni hoolde. Multifunktsionaalne iR1210 tõstab tootlikkust ning samas aitab säästa aega ja ruumi. Selles seadmes on leidlikult ühendatud kiire digitaalpaljundusmasin ja kõrgkvaliteetne laserprinter – paranevad nii kasutaja paljundus- kui nõelteravalt printimise võimalused. Lisaks vähendab ainulaadne tooneri lisamise süsteem jooksvaid kulusid.

Kiire, kvaliteetne paljundamine
Soojenemisaega mittevajav ja 12 koopiat minutis väljastav seade aitab sul tööga toime tulla kiiresti ja muretult. Lahutusvõime on märkimisväärselt kõrge, 1200 x 600 dpi, samas kui paindlike digitaalfunktsioonidega saad teha ühe skaneerimisega kuni 99 koopiat. Saad ka skaneerida kaks originaali ning need ühele A4-lehele paljundada. Elektroonilise sortimise funktsiooniga sorditakse valmis dokumendid automaatselt. Ning 100-leheline käsisöödualus võimaldab kasutada laias valikus koopiamaterjale, sealhulgas lüümikuid.

Professionaalsed prinditulemused
iR1210 prindikiiruseks on 12 väljaprinti minutis – seda kuni 2400 x 600 dpi (silumisega) lahutusvõimega. Samas tagab uus sfääriline tooner nii prinditud kui paljundatud dokumentide kõrge kvaliteedi. Seega näevad kõik su tööd – ka detailiderohked graafilised kujutised – alati erakordsed välja.

Lihtne ja säästlik
Sõltumata sellest, kas kasutad iR1210 seadet printimiseks või paljundamiseks, on seda erakordselt lihtne kasutada. Efektiivne tooneri lisamise süsteem ja toonerisäästurežiim aga aitavad toonerit kauem kasutada – ilma, et kvaliteet langeks. Niimoodi vähenevad seadme kasutamisega seotud kulud.

Lisavarustusega võrguprintimine
Lisavarustusse kuuluva Windows-platvormi toetava võrguadapteri abil saad iR1210 ühendada kiiresti oma kontori võrku ning võimaldada korraga kuni viiel kasutajal jagada professionaalse laserprintimise eeliseid. Lisaks saavad kasutajad omaenda arvutiekraanilt, veebilehitseja abil, jälgida seadme seisundit. Niimoodi saad kasutada ära maksimaalselt iR1210 võimalusi ja tõsta kontori jõudlust.