NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iR1270F

iR1270F

Tõsta täisfunktsioonidega iR1270F abil oma sideoperatsioonide efektiivsust. Sellel seadmel on lisaks kõikidele iR1230 eelistele ka kõrgkvaliteetse faksi funktsionaalsus, mis toob kasutajale tipptasemel andmeside võimaluse vaid klahvivajutuse kaugusele. Ning kõiki funktsioone saab kasutada samaaegselt – isegi faksiteate mällusalvestamine ei sega paljundamist ega printimist.

Täielik faksifunktsionaalsus
Tänu kõrgtasemel digitaalsele lasertehnoloogiale on see faks ideaalseks valikuks tegusasse kontorisse. Super G3 jõudlus tähendab, et dokumentide skaneerimise kiirus on 17 lehte/minutis ja saatmiskiirus vähem kui 3 sekundit lehekülje kohta. Mällu saab hilisemaks saatmiseks või väljaprintimiseks salvestada kuni 255 lehekülge. Seadmel on kõik suure jõudlusega faksi funktsioonid, nagu näiteks kiirvalimine (12-le vastuvõtjale), koodvalimine (100-le vastuvõtjale) ja tavapaberile kõrge kvaliteediga (600 dpi) printimine. Ühesõnaga, suurepärane.

Kiire, kvaliteetne paljundamine
Soojenemisaega mittevajav ja 12 koopiat minutis väljastav seade aitab sul tööga toime tulla kiiresti ja muretult. Seadme töövõimet tõstab veelgi 30-leheline automaatne originaalisöötur. Lahutusvõime on märkimisväärselt kõrge, 1200 x 600 dpi, samas kui paindlike digitaalfunktsioonidega saad teha ühe skaneerimisega kuni 99 koopiat. Saad ka skaneerida kaks originaali ning need ühele A4-lehele paljundada. Elektroonilise sortimise funktsiooniga sorditakse valmis dokumendid automaatselt. Ning 100-leheline käsisöödualus võimaldab kasutada laias valikus koopiamaterjale, sealhulgas lüümikuid.

Professionaalsed prinditulemused
iR1270F prindikiiruseks on 12 väljaprinti minutis – seda kuni 2400 x 600 dpi (silumisega) lahutusvõimega. Samas tagab uus sfääriline tooner nii prinditud kui paljundatud dokumentide kõrge kvaliteedi. Seega näevad kõik su tööd – ka detailiderohked graafilised kujutised – alati erakordsed välja.

Lihtne ja säästlik
Sõltumata sellest, kas kasutad iR1270F seadet printimiseks või paljundamiseks, on seda erakordselt lihtne kasutada. Efektiivne tooneri lisamise süsteem ja toonerisäästurežiim aga aitavad toonerit kauem kasutada – ilma, et kvaliteet langeks. Niimoodi vähenevad seadme kasutamisega seotud kulud.

Lisavarustusega võrguprintimine
Lisavarustusse kuuluva Windows-platvormi toetava võrguadapteri abil saad iR1270F ühendada kiiresti oma kontori võrku ning võimaldada korraga kuni viiel kasutajal jagada professionaalse laserprintimise eeliseid. Lisaks saavad kasutajad omaenda arvutiekraanilt, veebilehitseja abil, jälgida seadme seisundit. Niimoodi saad kasutada ära maksimaalselt iR1270F võimalusi ja tõsta kontori jõudlust.