Canon
iR1435P

iR1435P

Töökindel suure jõudlusega mustvalge laserprinter, mis töötab kulutõhusalt ja usaldusväärselt.

• Mustvalge väljund kiirusel 35 lk/min
• Maksimaalne paberimaht kuni 1100 lehte
• Kergesti vahetatavad kulutarvikud
• Kulude kontrolli ja turvalisuse funktsioonid
• Sujuva IT-ühenduse tugi
• Lihtne seadme ja masinapargi haldus
• Väike energiatarve


Produktiivne suure jõudlusega mustvalge printimine
Suure jõudlusega mootor (35 lk/min), paberimaht kuni 1100 lehte ja tugev disain muudavad imageRUNNER 1435P väikeste tegusate töökollektiivide jaoks ideaalseks. Ulatuslikud ühendusvõimalused liikuvatele töötajatele, kaasa arvatud USB mälust ja mobiiltelefonidest printimine, hoiavad töötajad produktiivsetena ka käigu pealt.

Kontrollige kulusid
Canoni eraldi tooneri ja trumli tehnoloogia vähendab prügi ja pakub väikestele töökollektiividele kulutõhusat must-valget printimist.

Standardvarustuses automaatne kahepoolne printimine ja turvaline printimine vähendavad prügi ja säästavad kulutustelt. Mitme printeri korral on võimalik printimiskulude kontrollimine tänu sisseehitatud Canoni uniFLOW tarkvara toele, mis võimaldab teie ettevõtetel jälgida ja määrata teatud prinditöid isikutele, osakondadele, asukohtadele ja projektidele; samuti pakub see kasutajapõhist aruandlust.

Hallake oma seadmeid tõhusalt
Tänu uuele imageRUNNER kontrollerile on võimalik seadet juhtida efektiivselt ja meie imageRUNNER ADVANCE seadmetega sarnaselt. Kaughooldus automaatseks toonerite haldamiseks, diagnostikaks ja näitude kogumiseks vähendab klientide halduskoormust.

Suuremate masinaparkide korral sisaldab imageRUNNER 1435P ka masinate seadistamist ja püsivara uuendamist kaughoolduse teel, et pakkuda lihtsat ja järjepidevat masinapargi hooldust.

Valdkonnastandardite, nagu PCL ja Genuine Adobe® PostScript 3™, tugi võimaldab seadet IT-keskkondadega probleemideta ühendada.

Kaitske oma konfidentsiaalset teavet
Tundlik teave on kaitstud tänu mitmetele standardsetele funktsioonidele, nagu loomulik turvaline printimine, ja valdkonnastandardiga võrgu turvaprotokollidele (nt IP Sec). Suuremate masinaparkide ja ettevõtete korral pakub imageRUNNER 1435P sisseehitatud ühildumist tööstuse juhtiva printimisväljundi haldamise lahendusega – uniFLOW, millel on My Print Anywhere turvaline väljastus, kaardilugeja integratsiooni võimalus ja tsentraliseeritud juurdepääsu kontroll.

Olge keskkonnasäästlik
ENERGY STAR®-i kvalifikatsiooniga seade on kooskõlas keskkonnastandarditega, nagu Blue Angel, uusimate nõuetega ja sellel on madal tüüpilise elektritarbe (TEC)* hinnang, tarbides puhkerežiimis kuni 2 W.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.

Tooteid samast grupist…

i-SENSYS LBP325x

i-Sensys LBP852Cx

HP LJ Managed E60165dn

HP LJ Managed E60155dn

HP LJ Managed E50145dn

HP CLJ Managed E65150dn

HP CLJ Managed E65160dn

HP CLJ Managed E55040dw

iR1435P

iRA DX 6755i printer

iRAC 356P III

HP LJ Pro M404dn

i-SENSYS X 1238Pr laserprinter

i-SENSYS X C1127P printer