NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iR1570F

iR1570F

Canoni innovatiivsed iR 1500-seeria seadmed lasevad sul rõõmu tunda suuremast prindi- ja paljundusjõudlusest. Multifunktsionaalne mitmekülgsus tähendab, et saad sama raha eest rohkem, väiksema ruumikuluga. See on parimaks mooduseks tööülesannetega ilma liigse vaevata toime tulla.

Vähendab kulusid ja säästab ruumi
Milleks raisata raha ja ruumi kuni kolme eraldi seadme peale, kui piisab ka ühest. Lisaks on kõik iR 1500-seeria kolm prindifunktsiooni tooneripõhised, mis tähendab, et pikaajaline jõudlus on tagatud ilma vajaduseta pidevalt kulukaid kassette vahetada. Seega säästad nii jooksevkulusid, kui kaitsed investeeringut.

Kogutootlikkuse suurendamine
Väike- või kodukontori töökoormus võib osutuda palju nõudlikumaks kui suurte organisatsioonide oma. Pead toime tulema rohkemate ülesannetega lühema aja ning väiksema personaliga. Siinkohal asuvadki iR1500-seeria mudelid appi. Võrguprintimise, -paljunduse ja –faksimise (iR 1570F) võimalused asuvad otse su käeulatuses. Tänu neile püsid alati konkurentidest sammu võrra eespool ja tuled toime ka kõige kibedamate tähtaegadega ilma viivituseta.

Suurepärane prindi-, paljundus- ja faksikvaliteet
Sind hinnatakse su töö kvaliteedi järgi. Samas, kui sisu on esmatähtis, on ka selle esitus määrav. Nüüd võid olla kindel, et kõik laserprintimise, paljundamise ja faksimise (iR 1570F) tööd annavad püsivalt selgeid ja teravaid tulemusi. iR1500-seeria mudelid pakuvad kvaliteeti, mis ei jää suuremate seadmete omale sugugi alla. Kõik see loob ettevõttele klientide silmis laitmatu maine.

Vali välja täpselt see, mida vajad
iR 1500-seeria mudelite eeliseks on, et kasutaja saab välja valida just tema vajadustele vastava konfiguratsiooni. iR 1510 pakub suurepärast prindi- ja koopiakvaliteeti. iR 1530 on varustatud automaatse originaalisööturiga, mis kiirendab suuremate paljundustööde kulgu. Ning iR 1570F võimaldab lisaks ka kiireid faksifunktsioone. Lisaväärtusena pakuvad kõik kolm mudelit ka suure jõudlusega võrguprintimise võimalust.

Kompromissitu tootlikkus
Nüüd saavad ka kõige väiksemad ettevõtted tänu nende seadmete multifunktsionaalsele efektiivsusele nautida sama jõudlust, mis tavaliselt suurte organisatsioonide juurde kuulub. Enam ei pea aega kulutama, et paljunduskeskusse jalutada, kuna see kompaktne seade pakub hiilgava kvaliteediga nii laserprintimise kui ka -paljunduse võimalust, kiirusega 15 lehekülge minutis. 500-leheline paberikassett tagab katkematu paberisöödu, peale selle on seade laias valikus erinevatele materjalidele printimiseks või paljundamiseks varustatud ka 100-lehelise käsisööduga. See on intelligentne lahendus igasse väikekontorisse, mis aitab sul säästa ruumi, aega ning erinevate teenuste väljastpoolt tellimisele või lisaseadmete ostmisele tehtavaid kulutusi.

Kasutushõlpsus ja digitaalne efektiivsus
Asjaliku teateekraaniga selge juhtpaneel tagab kõikide toimingute kasutusmugavuse. iR 1500-seeria seadmed pakuvad aja kokkuhoiuks ka digitaalset funktsionaalsust. Üks kord skaneeritud mitmelehelistest dokumentidest saad teha kuni 99 koopiat. Seejärel seab elektroonilise sortimise funktsioon koopiakomplektid lehekülgede järjekorda, nii et eraldi sorterit ei olegi vaja. Lisaks saad märgatavalt vähendada paberikulusid, kui paljundad kaks originaalikujutist ühele A4-lehele.

Suurepärane prindikvaliteet
Selleks, et kasutaja saaks alati parima prindikvaliteedi üle rõõmu tunda, on iR 1500-seeria seadmetel kõrge printimise lahutusvõime, mis ulatub koguni 2400 x 600 dpi (silumisega) tasemeni. Teksti-/fotorežiim eristab automaatselt dokumendis sisalduvaid fotosid ja teksti üksteisest ja reguleerib parimate tulemuste saavutamiseks vastavalt koopiate kontrastsust. Kuid lisaks parema kvaliteediga dokumentidele pakub seade ka kokkuhoidu. Säästlik toonerimahuti süsteem välistab jääkide tekkimise võimaluse - ning toonerisäästurežiim vähendab jooksevkulusid veelgi.

Sujuv ja kiire originaalisööt
Suurema töökoormusega kontorite jaoks on lisavarustusse kuuluv automaatne originaalisöötur hõlpsaimaks mooduseks efektiivsust suurendada. See võimaldab kõikide mitmeleheliste originaalide automaatset skaneerimist ja paljundamist, nii et kasutaja saab samal ajal tähtsamate ülesannetega tegeleda.

Vähenda sidekulusid
Kiired ja kvaliteetsed faksifunktsioonid lisavad multifunktsionaalsust ja paindlikkust - aidates su ettevõttel pidada ühendust klientidega üle terve maailma. Super G3 modem pakub saatmiskiiruseks kõigest 3 sekundit lehekülje kohta, vähendades sidekulusid märgatavalt. See on hõlpsaim moodus tootlikkuse tõstmiseks ilma sellele lisaruumi kulutamata.

Selgete jooniste ja fotode faksimine
Faksitud dokumentide loetavuse tagamiseks prinditakse need välja lahutusvõimega 600 dpi. Lisaks võimaldab Canoni eksklusiivne, 64 halltooniga UHQ (ultrakõrge kvaliteediga) tehnoloogia laitmatut detailsust ka jooniseid või teksti ja fotosid sisaldavate dokumentide saatmisel. Võid olla kindel, et sinu ettevõte kasutab võimalikest kõige kõrgetasemelisemaid tavapaberifaksi funktsioone.

Säästa aega ja vaeva
Kiireloomulisi dokumente saad välja printida või neist koopiaid teha ka samal ajal, kui seade faksiteadet vastu võtab. Samuti ei pea sa muretsema paberi või tooneri ootamatu otsalõppemise pärast, kuna kõik saabuvad faksiteated saab turvaliselt salvestada seadme 255-lehelisse faksimällu, et varude täiendamisel need hiljem välja printida. Selleks, et aja kokkuhoidu veelgi suurendada, skaneerib seade saadetavaid faksiteateid kiirusega 17 lehekülge minutis. Ühe klahviga kiirvalimise funktsioon hõlbustab kuni 12 vastuvõtjale ja koodvalimine kuni 100 vastuvõtjale saatmist.

Võrguprintimine tõstab kogu ettevõtte tootlikkust
Jaga laserprintimise ressursse kõikide võrgukasutajate vahel ning jälgi, kuidas tootlikkus kasvab. Kõiki iR 1500-seeria mudeleid saab ühendada otse AXIS 1610 prindiserveriga, et igast kontoris asuvast arvutist saaks mugavalt printida. Väikest ja kergesti installeeritavat AXIS 1610 prindiserverit saab konfigureerida ja hallata iga standardse veebilehitsejaga. See võimaldab printeri olekut jälgida iga võrku ühendatud töölaualt - samuti toetab server e-hoolduse funktsiooniga kaugjälgimist.

iR 1500-seeria mudelitega saad valida kasutusele need funktsioonid, mis täpselt sinu vajadustele sobivad. Saad just seda, mida tahad, ilma raha ülearu kulutamata.