NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iR1610F

iR1610F

Alusta standardvarustusse kuuluvate digitaalpaljunduse ja -faksimise funktsioonidega. Seejärel loo oma ettevõttele skaneerimise ja võrguprintimise võimalustega veelgi lisaväärtust. Tänu ainulaadsele moodulehitusele on valik sinu - teostuse eest hoolitsevad Canoni uued kompaktsed ja säästlikud seadmed.

Mitmete arukate võrgufunktsioonide hulk kiirendab ja hõlpsustab kogu töö kulgu. Saad kõiki oma dokumente koondada, jagada, hallata ja salvestada digitaalselt. Niimoodi tõstad aja säästmise ja arhiveerimis-, edastamis- ning paberikulude kokkuhoiu läbi kogu kontori efektiivsust. Ja lisaks on tänu süsteemi paindlikule ülesehitusele seda lihtne muuta vastavalt iga kasutaja spetsiifilistele rakendusaladele ja muutuvatele vajadustele.

Suure jõudlusega printer
Canoni lisavarustusse kuuluva prindi- ja võrgukaardi abil muudad iR1610F/iR2010F hõlpsasti kiireks ja paindlikuks võrguprinteriks. Ettevõttele annab professionaalse prindi võimalus märkimisväärsed eelised. Lisaks saad täisviimistlusfunktsioonidega printida laias valikus materjalidele. Canoni AIR silumistehnoloogia tõstab printimise lahutusvõime 2400 x 600 dpi tasemele. Samas saad hankida prinditulemuste optimeerimiseks seadmesse ka PostScript™ emulatsiooniga printerikaardi.

Arukas andmeside
Võrgu-/printimislahendused annavad kasutajale täieliku kontrolli mitmete arukate funktsioonide üle - elektrooniliste dokumentide haldamine on märksa lihtsam, kui kunagi varem. Super G3 faksifunktsioonid tõstavad andmeside kiirust selliste võimaluste abil, nagu näiteks järjestikune saatmine mitmele vastuvõtjale. Dokumente saab skaneerida seadmesse ja saata Canoni ainulaadse saatmisfunktsiooni abil otse i-faksi numbritele ja e-posti aadressidele. Neid saab saata ka säilitamiseks failiserverisse või spetsiaalsesse andmebaasi. Jõudlus kasvab ja dokumentide väljaprintimiskulud vähenevad.
Samuti on võimalik kogu vastuvõetud info suunata nii, et kõik võrkuühendatud kasutajad saavad seda salvestada, jagada ja töödelda. Dokumentide laialijaotamine kulgeb seega efektiivsemalt, paindlikumalt ja kiiremini kui kunagi varem.Imetlusväärne hõlpsus… lõpuni välja

Hiilgavad digitaalkoopiad
Mõlemad mudelid, nii iR1610F kui ka iR2010F, võimaldavad kvaliteetset digitaalpaljundust - kiirustega vastavalt 16 ja 20 lk/min. Suurele jõudlusele vastab ka võrdväärne koopiakvaliteet - seda ka kõige väiksema teksti ja keerukaimate graafikute puhul. Erinevas formaadis originaale saab käepäraselt otse ADF-i (standardvarustusse kuuluv automaatne originaalisöötur) sööta.
Mitmete tipptasemel funktsioonidega Super G3 faksimine on samuti standardvarustusega võimalik - see tõstab kogu kontori tootlikkust.

Hõlpsus ja töökindlus
Nüüd kulgeb töö muretult ja kindlalt - nii paljundamise, printimise, skaneerimise kui ka faksimise puhul. Seadme suur ja selgelt loetav, spetsiaalsete "kiirklahvidega" juhtpaneel hõlpsustab kasutamist veelgi. Kui seade on ühendatud võrku, siis saab iga kasutaja kaugkasutajaliidese kaudu prinditöid mugavalt ja sujuvalt otse oma töölaualt juhtida.

Paindlikud viimistlusfunktsioonid
Seadmel on kaks tõhusat ja ruumisäästlikku viimistlusvõimalust: sortimis- ja klammerdamisfunktsioonidega sisseehitatud viimistlussõlm - ja seesmine 2-suunaline alus, mis automaatselt eraldab üksteisest kõik koopiad ja väljaprindid. Viimistlusfunktsioone saavad kõik võrku ühendatud kasutajad täismahus kasutada, mis tõstab töö efektiivsust veelgi.

Vali nutikaimad lahendused
Juhtiva IT-teenuste pakkujana on Canonil pakkuda palju enamat kui lihtsalt sobilik riistvara. Meie ärilahenduste hulka kuulub ka lai valik tarkvara ja teenuseid - kohandatavad vastavalt kasutaja spetsiifilistele vajadustele. Dokumenditöötluse, printimis- ja võrgusüsteemide täieliku integreerimise teel aitame muuta kontori töö sujuvamaks ja erakordselt säästlikuks. Otsusta, mida sa täpselt tahad, meie pakume praktilise valmislahenduse.

Tulevikuks valmis
Kombineerime erakordselt mitmekülgse süsteemi paindlike ja mugavate lahendustega ning võimaldame kasutajal investeeringu tulusust maksimeerida nii, et haldamise üldkulud vähenevad. Meie eesmärgiks on pakkuda täielikku lahendust, mis aitab jõudluse suurendamise teel kohe töö tulususastet tõsta… seade on valmis kohanema ka kasutaja kõikide tulevikuvajadustega. Võid olla kindel, et su ettevõte püsib konkurentsis nii lühi- kui pikaajalises perspektiivis.