NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR1750i

iR-1750i multifunktsionaalne seade on mõeldud kontorites kasutamiseks. Efektiivne multifunktsionaal, millel on sisseehitatud uniFLOW ja e-hoolduse tugi.

• Multifunktsionaalsus: prindi, kopeeri, skanni või faksi
• Printimiskiirus kuni 50 lk/min
• Kuni 2300 leheline paberimaht
• 5,7-tolli LCD-puuteekraan
• Valikuline kompaktne klamberviimistleja
• Võrguvalmidus, PCL- ja PS-tugi
• Energiasäästlik
• Sisseehitatud uniFLOW ja e-hoolduse (tehniline) tugi

Täiustatud tootlikkus
iR-1750i multifunktsionaalne seade on mõeldud kontorites kasutamiseks. Seadme prindikiirus on kuni 50lk/min ja maksimaalne paberimaht on kuni 2300 A4-lehte. Lisaks on seadmel lai valik erinevaid viimistlusvõimalusi ja selge 5,7 tolline puutetundlik kallutatav ekraan.

Täiustatud LDAP-otsing muudab e-postile saatmise kiiremaks, nii et failide jagamine sujub kiiresti ja lihtsalt, mis säästab aega ja parandab kontoritöö efektiivsust. Lisaks võib skaneerimistöid saata värvilisena otse e-mailile. Lisaks pakub imageRUNNER 1750i mugavust skaneerida USB- mälupulgale või printida USB-mälupulgalt *.


Kulude kontroll
Seade on ühilduv Canoni uniFLOW tarkvaraga, mis tagab suurepärase kulude läbipaistvuse ja kontrolli, lubades kulusid kontrollida üksiku töö, kasutaja, osakonna, seadme asukoha ja kulukoha järgi.

Ühilduvus Canoni (Overalli) poolt pakutava e-hoolduse lahendusega tagab seadme suurema töökindluse ja hoiab kokku IT–osakonna administreerimisaega. Seda võimaldavad lahenduse automaatsed tegevused nagu seadmete kaughooldus, automaatne kulunumbrite lugemine ja kulumaterjalide taseme jälgimine. Klikipõhine arveldus tagab selle, et tasute ainult reaalselt tekkinud kulu eest.


Turvalisus
Sisseehitatud turvalisuse funktsioon tähendab, et prindid on ootel kuni vastav kasutaja identifitseerib end printeri juures, kasutades PIN-koodi. See takistab dokumentide kuhjumist väljastusalustel ja väldib tööde sattumist volitamata isikute kätte. Korraga saab ootele jätta kuni 100 tööd. Alternatiiv sellele on kasutada Uniflow lahendust, mis kombineerituna läbipääsukaardi süsteemiga võimaldab kasutajatel turvaliselt piiranguvabalt printida. Pärast printimist kustuvad ootel olevad tööd automaatselt.


Keskkonnasõbralik
Canoni imageRUNNER 1750i vastab energiatõhususe standardile ENERGY STAR ja tagab seega ka väiksemad energiakulud. Seade tarbib ainult 1 W puhkeolekus. Efektiivne kahepoolne printimine säästa kulusid ja paberit.


Võrguga integreerimine
Canon ImageRUNNER 1750i erinevate prindidraiverite UFRII-LT/PCL ja PostScript tugi tagab seadme lihtsa ühendatavuse ettevõtte olemasoleva IT-taristuga. UniFLOW ühilduvus tähendab, et seadme saab kergelt integreerida uniFLOW lahendustega ja teenustega ning seade töötab edukalt koos kõigi teiste imageRUNNER ADVANCE seadmetega ühises võrgus. Peale seadme ühendamist võrku võimaldab iW Management Console (iWMC) tarkvara tsentraalset- ja kaughaldust kõikidele prindiseadmetele.

*Saadaval JPEG ja TIFF-failid ainult. Lisavõimalusena on saadaval paberikassetid.