NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR2020i

iR2020i on multifunktsionaalne meeskonnamängija, kelle peale võib alati kindel olla. See intelligentne võrguühenduvusega kommunikatsioonilahendus võimaldab printida, kopeerida, skaneerida, faksida (faksimine lisavarustusega) ja saata dokumente kiirelt ja mugavalt ka näiteks e-mailile või FTP serverisse.

• Multifunktsionaalne printimine, kopeerimine ja faksimine (faksimine lisavarustusega)
• Kvaliteetsed trükised lahutusvõimega kuni 1200 dpi-d
• Ruumisäästlik ja laiendatav
• Lai valik lisavarustust: nt. duplekssõlm ja klammerdaja
• Lihtne ühendada kohtvõrku
• Energiasäästlik ja ilma soojendusajata
• e-Hoolduse võimalikkus

Edasiarendatud kommunikatsiooniviisid
Too oma tiimi uus liige iR2020i ja märkad koheselt ta kasulikkust kontori kommunikatsioonikeskusena. Saada kiireloomulisi fakse, prindi aruandeid või kopeeri arveid, kasutades ühtainsat hinna- ja ruumisäästlikku seadet. Intelligentne saatmisfunktsionaalsus võimaldab skaneerida värvilisi ja must-valgeid dokumente, salvestada nad JPG, PDF, TIFF formaadis ning saata nad koheselt e-mailile, FTP serverisse, andmebaasi või iFaxi. PDF pakkimisfunktsioon võimaldab vähendada skaneeritud dokumentide mahtu kuni 10 korda ning samas säilitada originaaliga võrdväärne kvaliteet.

Palju võimalusi
Trüki silmapaistva teravusega kuni 20 lk/min ja lahutusvõimega kuni 1200 dpi-d. Lisaseadmete abil on võimalik ka kahepoolne paljundamine ja klammerdamine ning trükiste sorteerimine.

Lihtne võrku ühendamine
iR2020i toetab nii MacOS kui ka Windows operatsioonisüsteeme. Seadme võrku integreerimine ja võrgus haldamine toimub tänu Canoni spetsiaalsele tarkvarale pingutusteta ning lihtsalt Võrguprintimine on võimalik kasutades PCL ja Canoni UFR II Lite printerikeeli.

Ruumisäästlik ja laiendatav
Kompaktne iR2020i saab hakkama ka suurimate väljakutsetega. Paberimahtu on võimalik laiendada kuni 1080 leheni, mis võivad olla ka A3 formaadis. Lisaseadmed viimistluseks paigaldatakse masina sisse ja seega pole ka nende jaoks eraldi ruumi vaja hakata tegema.

Raha ja loodust säästev
Innovatiivne "nõudmisel kinnitamise" tehnoloogia võimaldab säästa tunduvalt elektrit. Kui seadet ei kasutata, lülitab ta end automaatselt unerežiimile ning ärkamiseks vajab ta kõigest mõnda sekundit. iR2020i vastab ka rahvusvahelisele Energy Star Program standardile.

e-Hooldus
Uus innovatiivne e-Hoolduse tehnoloogia jälgib masina tööd ning kutsub ise probleemide tekkides kohale mehhaaniku teatades talle ka väljakutse põhjuse.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.