NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR2030i

Canoni iR20xx seeria multifunktsionaalsete seadmed on mõeldud eelkõige kodu- ja väikekontorites kasutamiseks. Sisseehitatud võrguühilduvuse ja mitmete funktsioonide tõttu on iR20xx seeria seadmeid lihtne ja mugav kasutada. iR2030i trükib kiirusega 30 lk/min.

• Multifunktsionaalsus: prindi, kopeeri, faksi
• Kvaliteetsed trükised kuni 1200 dpi-se lahutusvõimega
• Ruumisäästlik
• Kahepoolne trükk ja klammerdamine
• Lihtne integreerimine võrku
• Energiasäästurežiim ja "kiire ärkamine"
• e-Hooldus paremaks tehniliseks toeks
• Trükkimise kiirus 30 lk/min mustvalgelt

Firmad edenevad tänu efektiivsele suhtlusele. iR2030i saab sinu organisatsioonis tiimi sidekeskus, kuhu saabuvad kõik prinditavad dokumendid ja kust saadetakse kõik faksid. Prindi, kopeeri, faksi kasutades ühte taskukohast ja tarbijasõbralikku multifunktsionaalset seadet.

Ole parim!
iR2030i abil näevad kõik su dokumendid välja professionaalsed ja kvaliteetsed. Prindi silmapaistvalt teravaid 1200 dpi-se lahutusvõimega dokumente. Võid trükkida ka kahepoolselt või siis viimistleda töö sisemise klammerdajaga. Töö efektiivsust saab veelgi tõsta lisades paberialuse, et prindid ja koopiad oleksid eraldatud. Võimalik on ka sisemine kahesüsteemne paberialus, et poognaid järjestada klammerdamiseta.

Lihtne kohtvõrku integreerimine
Pole vahet kas kasutad Maci või PC-d, iR2030i on kerge ühendada mistahes AS400, Linux/Unix ja SAP-keskkonda. Tänu Canoni veebipõhisele haldamistarkvarale NetSpot toimub iR2030i võrku ühendamine pingevabalt ja muretult. Kvaliteetne 1200 dpi-se lahutusvõimega võrguprintimine on võimalik tänu Canoni suurendatud jõudlusega printerikeelele (toetatud on UFR II Lite ja PCL).

Ruumisäästlik ja paindlik
iR2030i on väga kompaktne ja sobib ka kontoritesse, kus ruumi napib. Tänu suurele valikule erinevatele paberisahtlitele, saad valida just sellise paberimahutavusega sahtlid, mis sobib sinu vajadustega (maksimaalselt paberisahtlis 1080 lehte kuni A3-formaadis).

Taskukohane ja loodussõbralik
Innovatiivne tehnoloogia lülitab automaatselt sisse säästurežiimi, kui seade ei tööta ja vajadusel on seade jälle hetkega töövalmis - suurepärane viis vähendada voolutarvet ilma kasutajaid häirimata.

Loodussõbralikkuse nõuete järgimine iR2030i tootmisel kindlustab, et seade vastab Euroopa Liidu normidele.

Arenenum tehniline tugi
Masina saab ühendada uue e-Hooldus süsteemiga, mis jälgib masinat ja kutsub probleemi tekkides automaatselt mehhaaniku.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.