NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iR2200

iR2200

Paljunda, prindi, skaneeri või faksi - valik on sinu. Ja seda kiirusega 22 lehekülge minutis. Kõike saad teha ühe ja sama kompaktse, ökonoomse seadmega.

Väikesed ja keskmise suurusega ettevõtted vajavad tööks kontoriseadmeid, mis vastavad täpselt nende spetsiifilistele vajadustele. Canoni uus digitaalne multifunktsionaalne iR2200 kujutab endast selleks puhuks täiuslikku lahendust. Standardvarustuses paljundusmasina saab hõlpsasti konfigureerida printeriks, skanneriks või faksiks, lisades seadmele ükshaaval soovidele vastavaid mooduleid.
Tähtsaima antud seadme omadusena tuleb aga ära märkida selle innovatiivne ühe-kiibiline arhitektuur, mis selle tõeliselt multifunktsionaalseks muudab. See tähendab, et kasutaja saab alustada paljundamist, faksimist või skaneerimist samas, kui seade tegeleb printimisega, mis tagab maksimaalse tootlikkuse. Veel võib lisaeelistena välja tuua personaliseeritud kujutiseserveri ning loomulikult erakordselt kvaliteetsed digitaalsed töötulemused.
Seade ühildub sujuvalt ka kasutuseloleva võrguga ning võimaldab kasutajatel funktsioonide täiskomplekti koos viimistusvõimalustega rakendada otse oma töölaualt. Kõike seda pakub üks kompaktne ja ülimalt ökonoomne seade.