NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iR2200i

iR2200i

Intelligentne täismultifunktsionaalne digitaallahendus
Läbiv-platvormiga ja täis-võrguühendusega iR2200i on multifunktsionaalne seade, mida su töögrupp vajab. Tutvustame uut Canoni mudelit iR2200i – täiuslik dokumenditöötluse, dokumendiintegratsiooni ja väljastuslahendus väike- ja ettevõttesisestele töögruppidele. iR2200i muudab viisi, kuidas inimesed haldavad ja juhivad infot, ideid ja teadmisi – sõltumata vormist, sisust või infoallikast. Canon iR2200i kasutab ära ettevõtete võrgujõudluse ja Interneti võimsuse ning teeb töögrupi muretu töö reaalsuseks – kasutajad saavad kasutada enneolematu kiirusega ja uskumatult mugavalt kõikides vormingutes infot.

Multifuniktsionaalsus ei ole kunagi pakkunud nii palju nii paljudele
Ainus asi, mis on veel rohkem mõjuv iR2200i uuest tehnoloogiast, on seadme tootlikkus. Kaotamata jõudluses ja lihtsuses, ületab iR2200i oma funktsioonide poolest enamusi turul olevaid eraldiseisvaid seadmeid. Kuid kõige parem on see, et kasutajatel ja administraatoritel on alati olemas vajalikud vahendid seadme kõikide funktsioonide kiireks ja lihtsaks juhtimiseks – kas seadme täisvärviliselt juhtpaneelit või arvuti ekraanilt Canoni draiver- ja utiliittarkvara abil.

Ettevõtte tähtsaim infosõlm
iR2200i on varustatud 20GB kõvakettaga ja 192 MB RAM-mäluga ning seadme väljastuskiiruseks on 22 lehekülge minutis, mis vastab ettevõtte töögruppide ja osakondade vajadustele. Saad ühes integreeritud seadmes digitaalpaljundamise ja postkasti funktsioonid, suurepärase kvaliteediga võrguprintimise ja –skaneerimise, võimsa Super G3 faksi võimalused (lisavarustus) ja uusima läbilöögi Canoni digitaalinnovatsiooni vallast…Universaalse SaatmistehnoloogiaTM. Canoni RAPID™ kinnitussüsteem tagab, et iR2200i reageerib alati kiirelt ja ei vaja pikka soojenemisaega, mis on iseloomulik tavalistele seadmetele ning aitab vähendada energiakulusid. Kompaktne disain toob töögrupile võimsad funktsioonid ning aitab säästa väärtuslikku kontoripinda.

Suurepärane kujutiskvaliteet on alati standardvarustuses
Tuntud Canoni kujutisekvaliteet – iga dokument töödeldakse suurima kvaliteediga – kõik see on iR2200i standardvarustuses. Seade pakub usaldusväärseimat dokumenditöötlust turul ja salvestab kujutised tõelise 600 x 600 dpi lahutusvõimega, väljastab interpoleeritud 1200 x 600 dpi lahutusvõimega koopiaid ja prindib 2400 x 600 dpi lahutusvõimega.