NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR2202N

ImageRUNNER 2202N on ruumisäästlik A3-formaadis multifunktsionaalne seade, millel on võrguprintimine standardvarustuses. Printimiskiirus mustvalgelt 22 lk/min. Sobib hästi väikestele töörühmadele.

• A3 mustvalge võrguvalmidusega printer, koopiamasin ja värviskanner
• Printimiskiirus 22 lk/min
• Skannimine e-posti,
• Otsitava PDF-i (OCR) tugi MF Toolboxi kaudu
• Kvaliteetsed trükised kuni 600dpi lahutusvõimega
• Ruumisäästlik
• Kahepoolne trükk
• Lihtne integreerimine võrku
• Energiasäästlik
• e-Hooldus paremaks tehniliseks toeks

Kulutõhus
ImageRUNNER 2202N on kulutõhus A3-formaadis seade, mis kasutab Canoni toonerit ning kauakestvat trumlitehnoloogiat, et kasutajad saaksid oma seadmeid kulutarvikuid harvem vahetades kauem kasutada.
Tänu kompaktsele disainile mahub see sujuvalt kontorisse, kas siis töölauale või põrandale (valikulise tarvikuna on saadaval ka aluslaud). imageRUNNER 2202N sobib hästi väikestele töörühmadele, kes otsivad produktiivset ja tõhusat lahendust oma peamisteks printimis-, kopeerimis- ja skannimisvajadusteks.

Produktiivne
Lihtne kasutamine tänu kasutajasõbralikule 5-realisele taustavalgustusega ekraanile, mis tagab, et kasutajad saavad oma töid kiiremini töödelda. A4 tugi ning A3-formaat lisavad dokumente printides paindlikkust ja standardne võrguvalmidus pakub otseühendust ettevõtte võrguga, võimaldades seadet hõlpsasti jagada. Saate ka tootlikkust suurendada ja paberit säästa valikulise automaatse kahepoolse printimise funktsiooni abil.
Nutika töölauarakendusega MF Toolbox saavad kasutajad skannida ja saata dokumente eelnevalt määratud e-posti aadressidele või salvestada neid oma arvuti kaustadesse. Vormingud, nagu otsitav PDF ja kõrgtihendatud PDF ning skannimisseadete personaliseerimine, toetavad lihtsat andmehõivet, jagamist ja dokumentide otsimist veelgi.

Paindlik
Ükskõik, kas ettevõte vajab lihtsamat või keerulisemat väljundit, imageRUNNER 2202N sisaldab mitmeid standardseid või valikulisi funktsioone, et teie põhivajadustele vastata. Mitmeleheküljeliste dokumentide kopeerimist või skannimist lihtsustab valikuline automaatne dokumendisöötur ning paberimahtu saab suurendada valikulise paberikassetiga.
Laiendatud keelte tugi kasutajaliidese ja printeridraiverite jaoks, sh araabia, vene ja türgi keel, muudab selle seadme sobivaks mitmekesise kultuurikeskkonna jaoks.

Lihtne kohtvõrku integreerimine
Kiire paigaldamine ja lihtne kasutajaliideselt ligipääsetav seadistamisjuhend võimaldavad seadet vähese vaevaga kohtvõrku integreerida ja koheselt kasutama hakata.. Ühilduvus Canoni teenusega e-Maintenance valikulise E-RDS-i kaudu tähendab täiustatud töövõimeaega kaugdiagnostika ja kulutarvikute jälgimise kaudu ning täpset arveldust automatiseeritud mõõdikunäitudega.

Energiasäästlik
ImageRUNNER 2202N tarbib puhkerežiimis vaid 2 vatti ning Canoni vajaduse korral kasutatav ettevalmistustehnoloogia pakub kiiret puhkerežiimist taastumist, et saaksite tootlikkust vähendamata energiat säästa. Seade on ka ENERGY STAR®-i sertifikaadiga.