NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iR2318L

iR2318L

See kompaktne ning säästlik paljundusmasin on ideaalne lahendus kõikidele väikekontoritele. iR2318L trükib kiirusega 18lk/min ja maksimaalse paberimahuga kuni 1080 lehte.

• Trükkimise kiirus 18 lk/min mustvalgelt
• USB-liidesega kohalik printimine
• Kuni A3 originaalisuurus
• Kahepoolne trükk ja klammerdamine
• Energiasäästurežiim ja "kiire ärkamine"
• Keskkonnasõbralik

Ole parim!
iR2318L suurendab firmasisest suhtlust ning tagab mugava paljunduslahenduse kogu kontorile. iR2318L'i lihtne ning sõbralik kasutajaliides tagab alati soovitud tulemuse. USB-liidese lubab mugavat printimist kohalikust võrgust.

iR2318L abil näevad kõik su dokumendid välja professionaalsed ja kvaliteetsed. Seade väljastab silmapaistvalt teravaid trükiseid kuni 18lk/min. Lisavarustuses oleva viimistleja ning automaatne kahepoolne originaalisöötur lubab nii kahepoolsete kui ka klammerdatatud dokumendite väljastamist.

Ruumisäästlik ja paindlik
iR2318L on väga kompaktne ja sobib ka kontoritesse, kus ruumi napib. Tänu suurele valikule erinevatele paberisahtlitele, saad valida just sellise paberimahutavusega sahtlid, mis sobib sinu vajadustega (maksimaalselt paberisahtlis 1080 lehte kuni suuruses A3).

Taskukohane ja loodussõbralik
Innovatiivne tehnoloogia lülitab automaatselt sisse säästurežiimi, kui ei seade ei tööta ja vajadusel on seade jälle hetkega töövalmis - suurepärane viis vähendada voolutarvet ilma kasutajaid häirimata.


*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.