NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR2420

See ruumisäästlik seade võimaldab tõhusat must-valget kopeerimist, millele lisandub kohalik printimine USB-lt, kiirusega 20 lk/min. Lisavarustuses olevate võrgu printimis- ja skaneerimisfunktsioonidega on iR2420 ideaalne seade väikekontoritesse

• Printimine/kopeerimine kiirusel 20 lk/min, esimene koopia 7,9 sekundiga
• Maksimaalne paberimaht kuni 1080 lehte
• 5-realine kasutajasõbralik LCD-ekraan
• Kompaktne disain
• Seadistatav, sobimaks teie vajadustega
• Energiasäästlik

Kompaktne ning tasuv must-valge koopiamasin ja USB-printer
Uued ruumisäästvad koopiamasinad pakuvad tõhusat kopeerimist ja kohaliku printimist USB-lt. Seadmed sobivad hästi väikestele töörühmadele, kes hindavad tulemuslikke lahendusi koos madalate kasutuskuludega.

Parem tootlikkus
Lihtne ja intuitiivne, taustvalgustusega 5-realine LCD-ekraan parandab tootlikkust. iR2420 säästab aega, pakkudes kvaliteetseid koopiaid 20lk/min ja esimese koopia väljastusaeg on vaid 7,9 sekundit.

Ruumisäästlik ja paindlik
iR2420 on väga kompaktne ja sobib ka kontoritesse kus ruumi napib. Tänu suurele valikule erinevatele paberisahtlitele saad valida just sellise paberimahutavusega sahtlid, mis sobivad sinu vajadustega (maksimaalselt paberisahtlites 1080 lehte kuni suuruseni A3).
iR2420 abil näevad kõik dokumendid välja professionaalsed ja kvaliteetsed. Seade väljastab silmapaistvalt teravaid trükiseid kuni 20lk/min. Lisavarustuses on lisaks võrguprintimisele ja skannimisele ka viimistleja ning automaatne kahepoolne originaalisöötur, mis võimaldavad nii kahepoolsete kui ka klammerdatatud dokumendite väljastamist.

Usaldusväärne seade ja ulatuslikud tugiteenused
Seadme täiustatud vastupidavuse ning hooldatavusega kaasneb pidev kõrgkvaliteetne väljastus ja muretu kasutamine. Canon e-Maintenance tööriista kaugdiagnostika, automaatne tasemete lugemine ning kulumaterjalide monitooring suurendab seadme tööiga ning säästab administratiivseid koormusi. Canoni maailmaklassi hooldus ja tugi pakuvad professionaalset paigaldust, väljaõpet ning kohapealseid hooldustöid. Loenduriga maksate ainult prinditud dokumentide eest, seetõttu on kuludel kergem silma peal hoida.

Keskkonnasõbralik
Canoni imageRUNNER2420 vastab energiatõhususe standardile ENERGY STAR ja tagab seega ka väiksemad energiakulud. Seade tarbib puhkeolekus ainult 4,5 W.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.