NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR2525i

Canoni iR2500 seeria multifunktsionaalsed seadmed on mõeldud eelkõige väikekontorites kasutamiseks. Sisseehitatud võrguühilduvuse ja mitmete funktsioonide tõttu on iR2500 seeria seadmeid lihtne ja mugav kasutada. iR2525i prindib kiirusega 25 lk/min.

• Multifunktsionaalsus: prindi, kopeeri, skanni või faksi (lisaseadmena)
• i-Send saatmisfunktsioonid
• Prindikiirus kuni 25 lk/min mustvalgelt, esimene väljastus alla 5,4 sekundiga
• Kuni 2300 leheline paberimaht
• Kompaktne disain ja puutetundlik ekraan
• Võrgutugi ja PCL, PostScript printerikeeled
• Palju häälestusvalikuid
• Energiasäästlik

Kokkuhoidlik ning produktiivne multifunktsionaal
Must-valgete väljastusseadmete seeria uue imageRUNNER 2500 abil saavad väikesed ja keskmise suurusega firmad suurendada tootlikkust ning samas hoida kokku kuludelt ja ruumilt. Tänu erinevatele seadistustele ja mudelitele on imageRUNNER 2500 seeria soodne lahendus printimiseks, paljundamiseks, värviliseks skannimiseks ja erinevate saatmisfunktsioonide kasutamiseks.

Olge tootlikum
imageRUNNER 2500 seeria intuitiivse menüüga suure puutetundliku ekraani abil on seadme kasutamine lihtne ning aega kokkuhoidev. Värviline i-Send saatmisfunktsioon suurendab tootlikkust ja viib firmasisese ning -välise suhtluse uuele tasemele. Kasutajad saavad kiirelt ja säästlikult värvilisi dokumente skannida otse kohtvõrku, FTP-kaustadesse või e-mailile. Arendatud LDAP-otsingu abil on e-mailile saatmine lihtsam ning kiirem, seda tänu kiirele aadresside kuvamisele. Lisaks on neil mudelitel võimalus skannida otse USB-mälupulgale.

Kiire vastus
Kiire must-valge prindi tänapäevastele nõuetele vastab iR2525i prindikiirusega kuni 25 lk/min, esimese väljastusega alla 5,4 sekundi ning kiire ärkamisega unerežiimist. Võimalus suurendada paberimahtu kuni 2300 leheni teeb neist multifunktsionaalidest ideaalse lahenduse kõikidesse suure töömahuga kontoritesse.

Kõrgkvaliteetne väljastus ja paindlik meediakäsitsus
imageRUNNER 2500 seeria prindib kuni A3 suuruses trükiseid suurepärase 1200 dpi'se* lahutusvõimega ning laia valiku erinevate viimistlusvõimalustega.
* UFRII-LT draiverit kasutades.

Suurepärane kvaliteet ja tugi
Pidev kõrgkvaliteetne väljastus ja muretu meel kaasnevad seadme täiustatud vastupidavuse ning hooldatavusega. Canon e-Maintenance tööriista kaugdiagnostika, automaatne tasemete lugemine ning kulumaterjalide monitooring suurendab seadme tööaega ning säästab administreerimiskoormust. Canoni maailmaklassi hooldus ja tugi pakuvad professionaalset paigaldust, väljaõpet ning hooldustöid koha peal. Loenduriga maksate ainult prinditud dokumentide eest, seetõttu on kuludel kergem silma peal hoida.

Muretu haldamine ja integratsioon
Kõik seadmed saab muretult ühendada kohtvõrku ning integreerida tänu PCL ja PostScript toele erinevate võrguseadmetega. Ühendatuna saate kogu üksust hallata ja monitoorida iW Halduskonsooli (iWMC) abil. Osakonna ID-haldus kaitseb tähtsaid seadistusi ning aitab kuludel silma peal hoida. Põhjalikemate turvaseadistuste kasutamiseks saab neid seadmeid uuendada uniFLOW Output Manageriga ühilduvaks.

Väike mõju keskkonnale
Need EnergyStar sertifikaadiga mudelid on eriti energiasäästlikud, kulutades nii vähe kui 1,5 W unerežiimis. Üliproduktiivne kahepoolne print hoiab kokku nii kulumaterjale kui ka aega.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.