NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iR2800

iR2800

Paljunda, prindi, skaneeri või faksi - valik on sinu. Ja seda kiirusega 28 lehekülge minutis. Kõike saad teha ühe ja sama kompaktse, ökonoomse seadmega.

Ülipaindlik ja -kompaktne kontoriseade, mis annab tootlikkuse mõistele uue tähenduse.
Canon on muutnud multifunktsionaalsed dokumenditöötlusvahendid kättesaadavaks ka väikestele ja keskmise suurusega kontoritele. Uus digitaalsüsteem iR2800 on ülimalt kompaktne, kasutajasõbralik ja ökonoomne seade, millel on kõik kõrgkvaliteetse paljundamise, võrguprindi, skaneerimise ja faksimise eelised.
Tänu seadme modulaarsele ehitusele saab kasutaja ise valida oma töökoormusele vastavaid funktsioone. Paigaldamisel on seade digitaalpaljundusmasin, seejärel saab sellele vastavalt vajadusele lisada võrguprinteri, skanneri või suure jõudlusega faksiaparaadi moodulid - ükskõik, kas kohe või vajaduse tekkimisel. Tänu ühe-kiibilisele arhitektuurile suudab seade teha korraga mitut toimingut.
Multikujutiseserver võimaldab dokumente efektiivselt korrastada ja salvestada. Võrgutugi võimaldab kasutajatel juhtida seadme toiminguid, kaasa arvatud paindlikke viimistlusfunktsioone, otse töölaualt. Kõik multifunktsionaalsuse eelised … parimas hinnaklassis.