NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iR2870

iR2870

Canon iR 2870 on multifunktsionaalne seade, mis ühedab endas printimise, paljundamise, skaneerimise, faksimise ja digitaalsed saatmisfunktsioonid. Tänu sellele saab kõik dokumendihaldusega seotud tegevused sooritada mugavalt ühe seadme abil. iR 2870 väljastuskiiruseks on 28 lk/min.

Kompaktne ja säästlik kommunikatsioon
iR 2870 võimaldab dokumente luua, hallata ja jagada. Informatsiooni edastamiseks saab kasutada muuhulgas e-posti ja faksi. Seadmele saab lisada sisese viimistleja ja augustaja, mis hoiab võrreldes väliste viimistlusseadmetega kokku oluliselt ruumi ja kulusid.

Efektiivne suhtlemine
Universaalsete saatmisfunktsioonide abil saab dokumendid skaneerida ning e-postiga edastada. iR 2870 võimaldab luua ka PDF-dokumente ning loodud failid otse seadme kõvakettale salvestada. Nii ei pea suuri faile e-kirjaga edastama – adressaadile saadetakse veebiaadress, kust saab faili sobival hetkel alla laadida.

Keerukate prinditööde lihtne viimistlemine
iR 2870 laiade viimistlusvõimaluste abil saab kõik olulised dokumendid kontoris valmistada. Canoni intelligentne iW Publishing Manager tarkvara aitab mitmes erinevas Windows programmis loodud dokumendid üheks prinditööks liita. Nii saab näiteks dokumendi tekstiosad Word’ist ja tabelid Excel’ist terviklikuks dokumendiks ühendada ning see mugavalt välja printida.

Paranda dokumentide turvalisust
iR 2870 aitab konfidentsiaalset infot korralikult kaitsta. Turvalise printimise funktsiooni abil saab keelata prinditöö alustamise enne, kui seadmelt on sisestatud salasõna. Vajadusel saab salasõnaga anda kasutajatele erinevaid õigusi ning kaitsta skaneeritud dokumentidest loodud PDF-faile. Maksimaalse turvalisuse tagamiseks saab kogu kõvakettal oleva info krüpteerida. Võrgus asuva info saab kaitsta HTTPS-turvaühenduse abil.

Kasutajasõbralik ja personaliseeritav
Intuitiivne juhtpaneel ja kaugjuhtimistarkvara abil on võimalik ka keerukad toimingud kiiresti sooritada. JAVA-keelel põhinev Canoni MEAP-platvorm võimaldab iR 2870 täielikult kliendi vajadustele vastavaks kujundada.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.